nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'Aqua Màgica presenta avui Lou Roe

El nord-americà hi arriba per substituir DeMarco Johnson, que no ha complit les expectatives

El Palma Aqua Màgica presentarà avui el seu darrer fitxatge, el pivot nord-americà Lou Roe, que arriba a Palma per suplir el seu compatriota DeMarco Johnson, que no ha rendit al nivell que s'esperava d'ell quan arribà el gener passat per suplir al també nord-americà Robert Battle.

Lou Roe arribarà a l'aeroport de Son Sant Joan al voltant de migdia i després serà presentat al Palau Municipal d'Esports de Son Moix. El veterà pivot de 34 anys és considerat com un jugador amb garanties i el club palmesà espera que sigui el revulsiu que els torni a situar en la lluita per entrar en la fase d'ascens a la Lliga ACB.

El pivot nascut a Atlantic City té un currículum extraordinari. A més de la medalla de bronze aconseguida en els Goodwill Games de 1994, juntament amb estrelles de la NBA com Damon Stoudamire, Tim Duncan o Michael Finley. Entre els seus èxits hi destaca l'MVP de la Lliga ACB aconseguit en la campanya d2000/01 quan defensava la samarreta del Gijón Bàsquet.

La carrera com a jugador de bàsquet de Lou Roe comenà a la seva Atlantic City natal, per passar després a militar quatre anys en la presitigiosa Universitat de Massachusetts. Va ser elegit per Detroit en la segona ronda del Draft de la NBA amb el número 30. Decantat pels Pistons, jugà amb el Grand Rapids de la CBA el 1995.

Va tornar al Palace d'Auburn Hills per jugar una temporada més amb els Pistons, encara que posteriorment firmà pels Golden State Warriors i es desvinculà de l'equip de Detroit.

El 1997 donà per finalitzada l'etapa a la NBA i féu el salt a Europa, on arriba fitxat per l'Unicaja de Màlaga. Després de passar per diversos equips de la CBA nord-americana i de la Lliga italiana l'any 2000 arriba al Drac Inca, on realitza una gran feina que li permet tornar a l'ACB amb el Gijón.

El pivot nord-americà, que ha jugat aquesta darrera temporada en la Lliga Coreana, ha disposat de diverses ofertes per tornar al Vell Continent, incloses les d'equips ACB com el Barça o el Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.