cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Nadal vol major seguretat davant Kendrick

El manacorí troba que encara ha de millorar alguns aspectes del seu joc damunt l'herba anglesa

Més seguretat i millorar la seva dreta seran dos aspectes que buscarà redreçar el mallorquí Rafel Nadal per resoldre amb èxit el seu duel d'avui davant el nord-americà Robert Kendrick, 237 del món, un rival totalment desconegut per al bicampió de Roland Garros.

L'atzar obligarà el doble campió de París a batre's davant el tennista nord-americà, del que, diu, no té dades.

Si davant de Bodnavovic, un home que va accedir al quadre gran per cortesia de l'organització de l'All England Club, Rafel es va mostrar descontent amb com li responia la seva dreta, va prometre millorar el seu cop d'atac per a la segona cita de Wimbledon.

Nadal va confessar que malgrat resoldre el primer escull del torneig més prestigiós d'herba en tres sets, va tenir «dubtes» i va revelar que no havia jugat amb massa seguretat.

El «virus de terra», que encara sotja al segon favorit, serà un altre enemic a combatre per a lidiar amb èxit en el seu duel contra Kendrick.

A l'All England Club, Nadal compta amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes, i va arribar a la tercera ronda en l'edició de 2003 i a la segona fase l'any passat, quan va caure davant del belga Gilles Muller.

És, a més, la segona ocasió consecutiva en què el mallorquí es troba entre els quatre primers favorits de Wimbledon, ja que en la passada edició, va afrontar la cita com a quart cap de sèrie i ho fa ara com a segon.

No hi ha tampoc seqüeles de l'incident sofert en Queen's, torneig al que va acudir tan sols tres dies després d'eliminar el suís Roger Federer de la Final de Roland Garros.

En els prolegòmens de Wimbledon, Nadal va començar a practicar el seu joc en herba en Queen's, on va derrotar el nord-americà Mardy Fish i el seu compatriota Fernando Verdasco.

Per la seva part, Kendrick, l'entrenador del qual és Scott McCain, accedeix per segona vegada al quadre principal d'aquesta competició, on el 2003 va caure davant del toledà Feliciano López en primera ronda.

Aquest any, el nord-americà ha accedit al quadre principal després de superar en la fase prèvia, a Henry Adjei-Darko, Rohan Bopanna i Nathan Healey i en la primera ronda del quadre principal va liquidar a Ien-Hsun Lu per 7-6 (5), 6-3 i 6-0.

Amb el palmarès de Nadal n'hi hauria d'haver prou per fer suar a Kendrick, que no compta tampoc amb molta experiència als Grand Slam, i tan sols ha jugat un quadre principal en l'US Open 2003 on va perdre en la primera ronda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.