bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Recomanen no viatjar sense entrada

L'Associació de la Federació de Penyes recorda que la revenda està molt perseguida

El secretari general de l'Associació de Federacions de Penyes de Futbol-Aficions Unides, José Àngel Hidalgo, recomanà ahir als aficionats espanyols que es desplacin al Mundial que no viatgin sense entrada, ja que «el tema de la revenda està molt perseguit per la normativa FIFA i per la Policia Alemanya», i perquè la Reial Federació Espanyola de Futbol «ha repartit prou entrades perquè qualsevol aficionat que hi estigui interessat, pugui acudir a aquesta primera fase per animar la selecció espanyola».

Hidalgo comentà que en aquests moments és «un poc difícil» aconseguir cap entrada, però recomanà a tots aquells aficionats que vulguin acudir als partits de la selecció, que es dirigeixin a les oficines de la RFEF i mirin d'obtenir una localitat «per mitjans legals». Hidalgo, que indicà que en cada partit hi haurà un mínim de 8.000 aficionats espanyols durant la primera fase, assegurà que els seguidors espanyols «tenen un dels currículums millors en qüestió de suport al seu equip i de no crear cap problema». Comentà que l'afició de l'Alabès fou premiada per la UEFA com la millor d'Europa. «Creim que animant la selecció i amb el comportament habitual a Espanya no hem de tenir cap problema amb cap afició», afirmà.

Interrogat pels crits racistes que qualque vegada s'han escoltat als estadis espanyols, assegurà que surten de «nuclis molt reduïts de caràcter violent», i que la gent que viatjarà a Alemanya «està totalment identificada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.