cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El deu per cent del Mallorca està en venda

Francisca March, que invertí 1.500.000 euros en accions, ha oferit el seu paquet sense resposta positiva

El deu per cent del Reial Mallorca està en venda. Francisca March, que arribà a la Societat Anònima Esportiva de la mà del ja exaccionista Miquel Dalmau, ha ofert el seu deu per cent del Reial Mallorca a diferents accionistes. Francisca March invertí 1.500.000 euros en accions del Reial Mallorca i pretén ara abandonar l'entitat i recuperar tot o gran part de la despesa efectuada.

De moment, ni un sol dels actuals accionistes del Reial Mallorca s'ha mostrat disposat a adquirir el paquet de Francisca March. En aquest sentit, March pretén vendre el deu per cent del Reial Mallorca pel valor de compra de les accions. Evidentment, serà pràcticament impossible que trobi comprador, ja que dies enrere el consell d'administració de l'entitat decidí reduir al 50 per cent el valor nominal de les accions. És a dir, que quan ho aprova la junta d'accionistes del Reial Mallorca, que ja ha estat convocada, el paquet de Francisca March passarà a valer la meitat -és a dir, 750.000 euros.

Temps enrere, el paquet accionarial de Francisca March tenia un alt valor estratègic, ja que podia decidir la majoria. Avui per avui, Vicenç Grande, entre les accions que posseeix i les que té sindicades, controla l'entitat sense cap dificultat.

Així, tot i la voluntat de Francisca March d'abandonar el Mallorca, és pràcticament impossible que algú li vulgui adquirir les accions pel seu preu de compra. Francisca March, que durant la temporada passada deixà d'acudir regularment a la llotja de Son Moix, acudí dies enrere a la reunió del consell d'administració i tancà així els rumors que la situaven fora de l'entitat. Ara, Francisca March s'ha decidit a desfer-se del seu paquet accionarial, tot i que de moment no ha trobat resposta positiva. De moment, no ha trobat comprador pel seu deu per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.