nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

«Públic sensacional; jugadors, un deu»

Gregorio Manzano va mostrar-se d'allò més satisfet

Gregorio Manzano va mostrar-se d'allò més satisfet amb el final de temporada realitzat pel seu equip i culminat amb la victòria (3-1) sobre el Reial Saragossa. «El públic ha estat sensacional, l'ambient magnífic, el partit meravellós, i els jugadors, un deu. Fins i tot la premsa ha estat bé», va afegir en to de broma el tècnic andalús.

Manzano va mostrar-se «personalment molt satisfet» per la feina feta, però va fer extensiva l'enhorabona a tota la «família mallorquinista». «No seria just no recordar la feina de tot el cos tècnic, els metges, els auxiliars i tots aquells que no surten en premsa però que han estat fent costat als futbolistes en els pocs moments dolents que hem tengut. Tot ha estat possible gràcies al suport de la família mallorquinista», va concloure el de Bailén.

La figura de Vicenç Grande també va ser present a la darrera roda de premsa de l'entrenador mallorquinista: «He d'agrair el suport del president al capdavant de tot el consell d'administració perquè sempre han confiat en la feina del grup», va explicar el míster.

Gregorio Manzano va recordar la situació en què es trobava l'equip el passat 14 de febrer, quan va agafar el relleu d'Héctor Cúper a la banqueta, i va insistir en els mèrits dels jugadors per capgirar una dinàmica molt negativa. «Només el compromís dels 25 futbolistes ha fet possible passar de ser vintens a la taula a ser dotzens». El tècnic ho va exemplificar amb dos noms propis: «Farinós i Borja no han gaudit de gaires minuts en tota la temporada i no obstant això han jugat amb totes les ganes del món. Això -va subratllar l'andalús- és la millor mostra del compromís existent i de la gran unió del vestuari».

Manzano, amb bon humor, va «reivindicar» el «dret» d'ell i dels futbolistes a gaudir d'unes setmanes de descans «i tornar ben bronzejats en el mes de juliol». «Fa dos o tres mesos es veien llamps i trons, i al final ha sortit el sol. Ara hem d'aprofitar-ho i descansar per tornar ben bronzejats en el mes de juliol», va concloure Manzano.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.