algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

Thomas Terrell finalitza com a millor jugador de la fase regular

Battle, de l'Aqua Màgica, ha estat el millor rebotejador i taponador

El jugador nord-americà de l'Hospitalet Thomas Terrell ha finalitzat la temporada regular amb la millor valoració de la Lliga. El pivot ha estat el millor encistellador de la campanya amb una mitjana de 19,21 punts per partit, seguit a més de tres punts pel jugador del Drac Antonio Reynolds, amb una mitjana de 16,12. També ha destacat en la faceta dels rebots com a segon classificat, amb 8,55 de capturats per partit, després del pivot de l'Aqua Màgica Robert Battle i seguit de nou per Reynolds (8,21). A més, Terrell és qui més minuts ha estat a la pista, un total de 1.180:44.

En l'apartat de cistelles, el tercer classificat ha estat Devin Smith del Bruesa, amb una mitjana de 15,78 punts. El rècord de la temporada és per a Reynolds i Nuno Oliveira, del Ciudad de Huelva, amb 33 punts, mentre que el rècord de rebots està en mans del pivot del Farho Gijón Roberto Morentín, amb una mitjana de 18.

Entre els directors de joc, el més destacat ha estat l'ara base del Llanera Menorca Andre Turner, que jugant en el Melilla va aconseguir una mitjana de 4,68 asistències per partit, per davant del base del Drac Lelton Brown (4,39) i de Juan José Bernabé (4,06).

L'home que ha demostrat tenir els dits més ràpids de la Lliga és Damon Johnson, ja que el jugador del Plus Pujol Lleida ha finalitzat la temporada regular amb una mitjana de 2,15 recuperacions per partit, mentre que el jugador amb mans de mantega ha estat Michel Haynes, de l'Aigües de Calp, amb una mitjana de 3,12 pilotes perdudes per partit.

El jugador de l'Aqua Màgica Robert Battle ha estat també l'home més intimidatori de la temporada. El nord-americà ha aconseguit una mitjana de 2,21 taps per partit, cosa que l'ha convertit en un autèntic malson a la zona per als adversaris. L'alemany del Drac Inca Jan Jagla ha finalitzat quart en aquest apartat (1,43).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.