• Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

Espanya supera còmodament el tràmit

El seleccionador espanyol aprofità el partit contra Eslovàquia per fer rotacions

ESPANYA 34
ESLOVÀQUIA 25

ESPANYA: Hombrados, Rocas (2), Garralda (2), Chema Rodríguez (4), Fis (3), Davis (2) i Garabaya (8) -equip inicial- Barrufet (ps), Entrerríos (2), Belaustegui (3), Lozano (1), Juancho Pérez (1), Juanín García (4, 2p) i Ortega (2).

ESLOVÀQUIA: Stochl, Tomas Stranovsky (1), Polakovic (4, 1p), Tumidalsky (1), Hlvatur (-), Kukucka (2) i Antl (-) -equip inicial- Melus (ps), Jano (3), Zatko (1), Kolesar (5), Valo (-), Farkasovsky (-) i Martin Stranovsky (8).

ÀRBITRES: Reisinger i Kaschutz. Expulsaren amb targeta vermella Lozano, i per dos minuts Juanín García i Fis per Espanya i Kukucka, Farkasovsky, Kolesar i Zatko per Eslovàquia.

PARCIALS (cada cinc minuts): 2-2, 3-2, 6-3, 11-4, 14-7, 15-10 (Descans) 18-14, 21-19, 23-20, 28-22, 31-25 i 34-25 (final).

La selecció espanyola va concloure la primera fase del Campionat d'Europa de Suïssa 2006 com a primer classificat del Grup A, després d'imposar-se a Eslovàquia per 34-25, en un avorridíssim partit, que tan sols va servir per dosificar forces.

Mancat de la més mínima transcendència el marcador, l'equip espanyol va utilitzar el partit davant de la feble Eslovàquia, tal com havia anunciat en la jornada prèvia Juan Carlos Pastor, per donar descans als jugadors més rellevants i fer diverses provatures per a la següent fase del campionat.

Amb Iker Romero i Rolando Uríos ni tan sols convocats, el pes de l'equip espanyol va recaure en homes com el pivot del Valladolid Rubén Garabaya, que va tornar a demostrar que és un recanvi de garanties per a l'hispanocubà.

Tampoc no va decebre el porter José Javier Hombrados, que va tornar a ser un exemple de reflexos i concentració, en un partit en el que per l'escassa entitat del rival, era molt difícil per als internacionals espanyols exigir-se al cent per cent.

Per contra, va decebre el lateral Demetrio Lozano, al qui potser les excessives ganes d'agradar, després de quedar-se fora de la llista en els jocs davant d'Alemanya i França.