cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Juan Carlos Ferrero perd davant Nicolas Kiefer en quatre sets

Maria Antonia Sánchez tampoc no pogué superar la italiana Schiavone

L'espanyol Juan Carlos Ferrero es va acomiadar ahir de l'Open d'Austràlia en perdre davant de l'alemany Nicolas Kiefer, que partia com a cap de sèrie número 21, per 6-3, 6-2, 5-7 i 6-2 en un partit en el qual va ser inferior al seu rival.

El tennista valencià, que estava experimentant una lleugera millora en el seu joc, va jugar a un menor nivell des del primer set. Només a la tercera màniga, en la qual Ferrero va exhibir el seu millor joc, es va poder augurar una possible victòria espanyola.

La quarta màniga, la que podria haver confirmat el resuscitament de Ferrero en el partit, es va decantar aviat del costat de Kiefer, que es mesurarà en vuitens de final a l'argentí Juan Ignacio Chela, que es va desfer del belga Kristof Vliegen per 6-1, 6-4 i 6-4.

La segona participació espanyola en individuals la va protagonitzar una María Antonia Sánchez Lorenzo que va viure una de les seves pitjors jornades en un Grand Slam en perdre davant de la italiana Francesca Schiavone per un doble 6-0.

23 errors no forçats, un 46 per cent d'encert en el seu primer servei, només cinc cops guanyadors i tres dobles faltes la van condemnar davant d'una rival que va jugar a gran nivell.

D'altra banda, el suís Roger Federer, cap de sèrie número u i principal favorit a la victòria final, no va tenir problemes per desfer-se del bielorús Max Mirny per 6-3 i 6-4 en el darrer partit de la jornada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.