algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

«L'equip ha de tenir més fúria i caràcter»

Héctor Cúper beneeix els darrers fitxatges i confia que s'hagin acabat les «errades grolleres»

78778
Héctor Cúper confia a fer més de 25 punts durant la segona volta.Fotos: MONSERRAT


Héctor Cúper va reclamar ahir una major dosi de «fúria» i «agressivitat» als seus futbolistes en la víspera del partit que demà diumenge (estadi municipal de Riazor, 17.00 hores, PPV) obrirà la segona volta del Campionat. L'entrenador del Reial Mallorca confia que d'una vegada per totes s'hagin acabat les errades «grolleres» que han costat molts de punts i han situat el conjunt vermellenc en llocs de descens a Segona Divisió. «Hem de recuperar la fúria i el caràcter que qualsevol equip ha de tenir i intentar equivocar-nos el menys possible. Només en la primera volta del Campionat -va admetre Cúper- hem comès més errades que les que fa qualsevol equip en dues temporades».

En una setmana en què han arribat a l'Illa dos nous reforços, Nunes i Bassinas, el tècnic argentí va voler puntualitzar que els fitxatges «els fa el club». «Jo dono la meva opinió, sens dubte, però hem d'estar d'acord jo, el secretari tècnic i el president». Tot i admetre que de vegades «pot haver excepcions», Cúper va incidir que la seva responsabilitat no és major que la que pugui tenir Nando Pons o Vicenç Grande. «Jo no tinc la darrera paraula, només tinc una paraula».

L'arribada en el mercat hivernal d'un jugador argentí, un altre portuguès i un de grec, no ha de ser, segons l'entrenador del Mallorca, un problema per a la seva ràpida adaptació a la Lliga. «Els posarem les piles el més aviat possible», va assegurar el tècnic, alhora que admitia que «la situació ideal seria que tots fossin espanyols». «En qualsevol cas -va continuar-, si un és un bon jugador, el període d'adaptació és breu, perquè el futbol és futbol a tots els llocs». A més, Cúper va subratllar el fet que el Mallorca fitxa «el que pot», tenint en compte les seves possibilitats econòmiques i esportives. En aquest sentit, el de Chabas va afirmar que «això no és la Juventus, ni l'Inter, ni el Madrid, pels quals els jugadors es barallen per anar-hi».

Per últim, l'entrenador vermellenc va assegurar que recollia amb «estima» les paraules de suport de Vicenç Grande. «Agraeixo aquestes paraules però s'han de prendre amb calma, perquè tampoc es tracta que el president ens hagi de ratificar cada setmana». Segons la lectura que fa el tècnic de les parules de Grande, es tracta d'un missatge «estimuladaor» cap a la plantilla, però al mateix temps «ens recorda, i té raó, que tots podem donar un poc més».

Héctor Cúper va dir que Adrián Peralta està «estudiant algunes possibilitats» per deixar el Mallorca de manera imminent, mentre que Sergio Ballesteros «ha rebutjat algunes ofertes». En el cas del central valencià, a més, li va deixar oberta una petita porta pel seu retorn, en assegurar que «està treballant molt bé i amb molta intensitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.