algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Mallorca cerca alternatives a Pandiani

El club vermellenc no és gaire optimista respecte de la seva arribada i ja treballa en altres davanters


Walter Pandiani està acabant la paciència del Mallorca. El davanter uruguaià continua sense definir-se sobre el seu futur i el club que presideix Vicenç Grande haurà de començar a moure fitxa en un mercat hivernal que enguany es presenta més actiu que mai.

Darrere de tanta indecisió pot trobar-se la voluntat del «Rifle» d'aconseguir el contracte més suculent possible, així que finalment podria ser l'Espanyol que n'acabi contractant els serveis. Els blanc-i-blaus varen apostar molt fort per Pandiani des de l'inici, i tot i que la setmana passada semblaven descartats de la pugna pel davanter, ara tornen a insistir. I això, és clar, a qui més beneficia és al jugador i al seu compte corrent.

Mentrestant, el tercer actor d'aquest serial que pareix no tenir final va sortir ahir a escena. David Gold, president del Birmingham City, va assegurar que té moltes «esperances» de retenir Pandiani en la seva plantilla, tot i l'arribada de Chris Sutton, procedent del Celtic.

Cal tenir en compte que l'uruguaià no ha cobert ni prop fer-s'hi les expectatives que havia aixecat el seu fitxatge, i ni tan sols no s'ha sabut guanyar un lloc en l'onze, malgrat les freqüents lesions patides pel seu company Mikael Forssell. Tot i això, en declaracions a Sky News, Gold va dir que se sentia «molt, molt i molt confiat» de poder persuadir l'exdeportivista que quedi al club anglès com a mínim fins a final de temporada. Sense assegurar-li, és clar, la titularitat. «De moment, l'opció preferent la formen Sutton i Heskey, dos grans davanters, particularment amb la força que tenim a les bandes. Confii que aquest plantejament surti de forma òptima», va dir.

El dirigent, per últim, va remarcar que «en aquests moments necessitam a tothom, i no crec que ens poguem permetre deixar partir ningú, en una situació tan delicada com la que ens trobam», penúltims classificats en la Premier League. Amb aquest panorama, doncs, sembla que el Reial Mallorca pot cercar un altre punta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.