nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Pandiani respondrà avui a l'oferta del Mallorca

El davanter uruguaià s'ha compromès a prendre una decisió definitiva abans d'aquest horabaixa

74532
Walter Pandiani, durant un entrenament en la seva anterior etapa a l'Illa. | MONSERRAT.


Avui ha de ser el «dia D». Walter Pandiani i el seu representant s'han compromès a donar una resposta al llarg d'aquesta jornada per no continuar més un assumpte que ja s'està allargant massa.

Després del viatge realitzat aquesta setmana per Vicenç Grande a Birmingham en companyia de Nando Pons, ha quedat clar que el davanter uruguaià sospesa la possibilitat de tornar a l'Illa en les pròximes setmanes, però es deixarà guiar per criteris exclusivament econòmics. En cas contrari no s'entén la pròrroga de 48 hores que han demanat per donar una resposta definitiva.

El cert és que l'acord entre clubs és gairebé un fet, i el traspàs de qui fou davanter vermellenc depèn únicament del fet que accepti rebaixar unes pretensions astronòmiques d'un milió tres-cents mil euros per temporada. Unes pretensions que algun altre club, potser l'Espanyol, estarien disposats a afrontar, i que acabaria amb «el Rifle» lluny de l'òrbita mallorquinista.

El bon paper de Pandiani en les darreres jornades de la Premier League han revaloritzat la seva cotització i han fet més difícil fitxar-lo. L'entrada de l'Espanyol en la pugna encara ha complicat més les coses i per això Grande va visitar personalment el futbolista amb la intenció de convèncer-lo. President i secretari tècnic varen reunir-se durant els darrers dies amb el mateix futbolista i amb el seu representant, però no compliren el seu objectiu de tornar a Palma amb l'acord davall el braç. Ara, tot queda pendent del que avui mateix responguin des de Birmingham, però l'entorn del club no és excessivament optimista quant a la resposta que pugui donar. El Mallorca ha realitzat un esforç molt gran, i ara és el futbolista qui ha de fer la passa següent.

El més lògic és que si avui Pandiani no es defineix de manera definitiva, el club comenci a cercar alternatives i deixi de perdre el temps. A Héctor Cúper, de fet, no li agraden massa aquest tipus d'actituds tan dubitatives i en reiterades ocasions ha manifestat que si un jugador no està completament segur de voler venir, el millor és que quedi a ca seva. És el que va succeir sense anar més enfora amb Salomon Olembe, que va estar donant-li voltes i més voltes fins a acabar la paciència de l'entitat vermellenca i del seu entrenador en particular.

Ara, si finalment decideix venir, tot aquest capítol estarà oblidat, però si no ho fa, Walter Pandiani haurà dit molt poquet de si mateix, ja que haurà jugat amb la il·lusió d'una afició que fa només dos anys li va donar el màxim suport. Espanyol, Mallorca o Birmingham, aquesta sembla que és la controvertida decisió que el davanter uruguaià és a punt de prendre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.