algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

Campionats estatals infantil i cadet Objectiu, quedar entre els 8 primers

Les millors seleccions autonòmiques lluitaran per conquerir el títol a Cadis

Avui comencen a Cadis els campionats estatals de seleccions autonòmiques de les categories infantil i cadet -masculí i femení.

L'objectiu dels quatre combinats balears serà entrar en la lluita per les vuit primeres places.

El combinat cadet masculí, entrenat per Joan A. Serra, disputarà els partits a San Fernando. Debutarà avui, a les 18 hores en el pavelló Bahía Sur, contra Andalusia. Demà s'enfrotnarà, a les 10 hores a les instal·lacions Almirante Laulhé, al País Basc, i acabarà la primera fase, dijous a les 10 hores, en el mateix pavelló, contra el cinc castellanomanxec.

Les cadets, sota la direcció de Pep LLuís Alberola, jugaran a Puerto Real i debutaran avui, a les 18 hores, contra València. Demà s'enfronten a les 20 hores a les Illes Cànaries i acaben el dijous, a les 14 hores, contra Navarra. Tots els partits en el mateix pavelló 512 Viviendas.

L'equip infantil masculí, entrenat per Chema Castro, juga a Chiclana de la Frontera. El primer adversari, avui a les 16 hores, serà el País Basc. Demà, a la mateixa hora, l'adversari serà el combinat canari. I el darrer partit enfronta Balears a La Rioja, també a les 14 hores. Tots el partits es disputaran en el pavelló Ciudad 2.

L'equip infantil femení, sota la direcció d'Andrés Àlvarez, juga a El Puerto de Santa Maria i disputarà els tres partits en el pavelló Jóvenes Port. El primer partit, avui a les 18 hores, srà contra Catalunya. Demà, amb el mateix horari, contra Castella-La Manxa. I el darrer partit serà a les 10 hores contra Cànaries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.