muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Cúper reconeix que el Mallorca té l'obligació de guanyar avui

Intentarà sumar davant la Reial Societat els seus primers punts per remuntar el vol en la Lliga

L'entrenador del Mallorca reconegué ahir als periodistes que «guanyar no és només un desig, és una obligació», davant el partit d'avui vespre contra la Reial Societat a Son Moix (22 hores, també per IB3). En aquest sentit, Héctor Cúper es mostrà confiat en els seus jugadors: «En aquests moments es percep que l'equip està tranquil, amb optimsme i amb fe, i això a mi m'agrada». L'entrenador reflexionà a més sobre els primers cent dies del president Vicenç Grande: «Pens que allò que li espera a partir d'ara serà el més dur. I amb això no vull ser pessimista, ja que no estic parlant exclusivament de l'aspecte esportiu del club».

Començar de bell nou. El Reial Mallorca afronta la tercera jornada del campionat començant de zero: zero punts i zero gols a favor. Les derrotes davant el Deportivo de la Corunya i el Barcelona formen ja part del passat i l'equip d'Héctor Cúper afronta el duel d'avui (22:00 hores) a Son Moix davant la Reial Societat, conscient de la importància i el significat dels tres punts en joc, ja que una victòria els podria donar ales de cara als propers compromisos i tranquil·litzaria les primeres veus crítiques amb el joc vermellenc. Per contra, una derrota només serviria per despertar vells fantasmes d'un passat massa recent.

L'ensopegada en la jornada inaugural (0-1) davant un Deportivo més rodat, després de la seva aventura en la Intertoto, i la derrota dins els paràmetres de la lògica al Camp Nou davant el Barça (2-0), podrien tenir en certa manera una justificació -no tant el joc exhibit-, però una nova relliscada davant la Reial de Josu Amorrortu pintaria niguls de tormenta a l'horitzó del Mallorca.

Tant el conjunt balear com la Reial Societat afronten el duel d'avui amb baixes sensibles, però els bascs ho fan amb la tranquil·litat d'haver guanyat l'Alabès (2-1), després d'haver perdut estrepitosament en la jornada inaugural en l'altre derbi basc, davant l'Athletic de Bilbao (3-0).

Les baixes per lesió de Pereyra i David Cortés, i de Farinós per sanció, s'afegeixen a les de Tuzzio, Jonás Gutiérrez i Víctor Casadesús, els quals encara no han tengut l'oportunitat de debutar en el present campionat. Aquesta circumstància obligarà Cúper a introduir canvis en el seu onze titular.

Emperò, el primer podria tenir lloc a la porteria, on Prats podria ocupar el lloc de Miquel Àngel Moyà, que així pagaria els plats trencats de la derrota al Camp Nou, propiciada per una errada seva. En defensa, Maciel ocuparia el lloc del lesionat Cortés al lateral dret i Navarro jugaria per l'esquerra. Ballesteros, a qui el Comitè de Competició li llevà una targeta groga, i Potenza tornaran ser la parella de centrals. El doble pivot en el centre del camp serà totalment nou, ja que Borja i Doni ocuparan els llocs de Pereyra i Farinós respectivament. Campano actuarà per la banda dreta i Peralta per l'esquerra, en el lloc de Juan Arango, que canviarà la seva posició per formar parella atacant amb Yordi. El japonès Yoshito Okubo serà, per tant, un altre dels damnificats i veurà l'inici del partit des de la banqueta.

Cúper no facilità ahir la llista de convocats i ho farà avui al migdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.