algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

Setembre esportiu a Alcúdia

Ja hi ha més de dos-cents inscrits a les activitats preparades

M. DE LA ROSA. Alcúdia.
Si de qualque cosa s'haurà de parlar a Alcúdia aquest setembre, serà d'esport.

El programa d'Alcúdia living sport, que ja compta amb més de 200 inscrits, du fins a Alcúdia una setmana plena d'activitats esportives l'objectiu de les quals és promocionar el municipi com a indret òptim per fer-hi esport i, a més, oferir una alternativa al turisme de sol i platja.

Dissabte 10 de setembre es realitzarà la 5a Travessa Internacional nedant a la badia d'Alcúdia. L'endemà, tindrà lloc la 5a Marxa Cicloturista «Trenca Garrons», la qual permetrà gaudir tots els participants del paisatge del nord de l'illa. La ruta, d'un total de 138 km, s'iniciarà al poliesportiu d'Alcúdia i passarà per Pollença, Lluc, puig Major, Caimari i Campanet. Del 12 al 16 d'aquest mes, els amants de l'esports tenen la seva cita a Mallorca Triathlon Training Camp, un campus d'entrenament per a triatletes que gaudeix de les millors instal·lacions hoteleres i esportives de la zona. En properes edicions s'espera poder millorar aquesta oferta tot contractant entrenadors i personal especialitzat.

El programa d'Alcúdia living sport tanca diumenge 17 amb «Balearman International Triathlon».

En la presentació del programa, les autoritats destacaren la bona oportunitat que aquestes activitats representen de promoció per l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.