nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Núria Llagostera se cita amb Sharapova

La mallorquina derrotà la francesa Dechy i s'enfrontarà amb la russa en els vuitens de final

La mallorquina Núria Llagostera aconseguí ahir el seu millor resultat en un Grand Slam en classificar-se per a la quarta ronda del Roland Garros després de derrotar la francesa Nathalie Dechy, cap de sèrie número 13, per 7-6 (1) i 6-3.

La jugadors de Palma necessità 1 hora i 34 minuts per doblegar Dechy, una perillosa rival que enguany havia arribat a les semifinals de l'Obert d'Austràlia i d'Estrasburg, a més dels quarts de final d'Indian Wells i Varsòvia. Llagostera, després de conquerir recentment a Rabat el seu primer títol WTA en una temporada en la qual ja disputà els vuitens de final a Charleston i la tercera ronda a Miami, demostrà que continua en un bon moment de forma.

Aquests resultats li han permès debutar a la Copa Federació i arribar a París en el lloc 46 de la WTA, la seva millor classificació individual. Ahir Llagostera demostrà una gran maduresa a la pista i tengué prou coratge per remuntar un 5-2 en contra en el primer set i forçar un desempat en el qual fou netament superior a la seva rival. Més fàcil resultà la segona màniga, que caigué també del costat de la mallorquina per 6-3. En la ronda de vuitens de final, Llagostera es veurà les cares amb la russa Maria Sharapova, segona favorita, amb la que mai s'ha enfrontat, i que ahir eliminà la seva compatriota Anna Chakvetzade per 6-1 i 6-4.

Per altra banda, la valenciana Anabel Medina no pogué firmar el ple de l'Armada femenina després de caure davant la belga Justine Henin-Hardenne en la tercera ronda per 4-6, 6-2 i 6-3 en dues hores i 17 minuts. La belga, exnúmero 1 del món, confirmà la seva condició de «bèstia negra» de les tennistes espanyoles en la present edició de Roland Garros, després d'haver eliminat en les rondes precedents l'aragonesa Conchita Martínez i la canària Virginia Ruano, i es manté invicta en terra batuda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.