cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

El Mallorca «juga» en vuit camps

El pròxim cap de setmana els seguidors vermellencs hauran d'estar pendents de gairebé tots els partits


El Mallorca juga diumenge a les cinc a Son Moix contra l'Athletic de Bilbao. Ja ho sabem. Sumar els tres punts contra els de Valverde és requisit imprescindible per continuar aspirant a seguir un any més a Primera. També ho sabem. Però això no lleva que tots, excepte els futbolistes, mirem també els altres camps, on es juguen partits que de manera més o menys transversal afecten els interessos del Reial Mallorca. En total són vuit partits en els quals el Mallorca es juga alguna cosa, el seu propi i set més.

Lògicament, el més important després del de Son Moix és el que tendrà lloc dissabte (22.00 hores) en el Ciutat de València. Allà el Barcelona necessita fer el mateix resultat que hagi aconseguit poc abans (Sánchez Pizjuán, 20.00 hores) el Reial Madrid per ser campions. Els de Rijkaard són clars favorits, però una derrota del conjunt blanc a Sevilla podria capgirar-se en contra dels interessos vermellencs, ja que podria fer que els culés, amb el títol assegurat, sortissin relaxats.

Però el Mallorca «juga» també en més camps. Ho fa en el Madrigal, on el Vila-real hauria de travelar davant l'Albacete per no arribar a l'última jornada amb la Champions assegurada, ja que en el darrer partit s'enfronta al Llevant, un equip de la mateixa terra. Ho fa també a La Romareda, on el millor que pot passar és que guanyin els de Víctor Muñoz per deixar el Depor sense aspiracions europees una jornada abans de rebre el Mallorca. Els nostres interessos passen també pel Vicente Calderón, on l'Atlètic rep el Betis, rival dels illencs en l'última jornada; i per Montjuïc, on un triomf de l'Espanyol «desmotivaria» el València en el seu pròxim matx contra el Llevant, però una victòria dels «txes» podria fer que el Vila-real arribàs a la darrera jornada classificat per a la Champions i amb el Llevant com a rival.

Per últim, caldrà també tenir un ull posat a Santander, on una derrota del Racing combinada amb una victòria illenca posaria els cantàbrics a tres punts més el golaveratge.

En qualsevol cas, tot depèn que el Mallorca sumi els punts contra l'Athletic de Bilbao. En cas contrari, cap càlcul no serà vàlid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.