algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Els jugadors encoratgen els aficionats

Campano i Cortés visiten els penyistes i demanen màxima unitat per fer realitat la permanència

65446
David Cortés i Alejandro Campano amb el president de la Federació de Penyes, Matias Rebassa.


Si a la primera plantilla del Mallorca hi ha dos jugadors compromesos amb el club, aquests són David Cortés i Alejandro Campano. Ells dos, juntament amb Moyà, Alberto Cifuentes i Poli, són sempre els que volen estar al costat de la gent en qualsevol acte que organitza el club o la Fundació.

Ahir no va ser una excepció i els «amos» de la banda dreta vermellenca volgueren ser presents a la reunió de la Federació de Penyes per agrair el suport rebut durant la temporada i encoratjar els aficionats de cara als dos últims partits que han de disputar-se a Son Moix.

Alejandro Campano va lamentar que la reacció de l'equip hagi arribat tan tard, després d'un campionat de lliga ple de moments dolents i amb moltes poques alegries, però assegurà a tots els presents a la Sala de Premsa de l'estadi que en els quatre últims compromisos tots els jugadors aniran «a mort» per aconseguir l'objectiu. «Tots junts podem fer més força i així aconseguir salvar la categoria», va afirmar el migcampista sevillà, que ha assolit en les últimes dues jornades un paper clau, amb dos gols contra l'Espanyol i dues assistències en el partit davant el Numància.

Per la seva part, David Cortés va recordar que el Mallorca encara té «molt a dir» en el que resta de Lliga, «tal com va demostrar diumenge». El defensa extremany, que es va rebre els aplaudiments dels penyistes per la forma amb la qual plantà cara a Pochettino el passat diumenge, va recordar un dels èxits més recents del club, la conquesta de la Copa del Rei, per comparar-lo amb el moment actual. «Quan s'arriba a una final de Copa és molt fàcil animar l'equip, però vosaltres heu demostrat que també hi sou en els moments més difícils, i per això sou una afició de Primera», va afirmar Cortés, davant un petit auditori entregat.

En aquest sentit, el jugador del Mallorca va assegurar que la presència dels aficionats a les grades de Son Moix pot resultar vital en els dos últims partits, contra l'Athletic de Bilbao i el Betis. «Quan la gent acudeix a l'estadi i transmet els seus ànims, la motivació dels futbolistes és molt més gran», va dir Cortés, que com la resta de l'equip, ha arribat en aquesta recta final de Lliga en el seu millor moment de forma.

Després de les intervencions dels dos jugadors, els penyistes del Mallorca continuaren la seva reunió, en la qual assoliren el compromís d'empentar més que mai en aquestes últimes jornades de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.