algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Pochop: «Damià Seguí s'equivoca»

El central del Son Amar es defensa dels atacs del patrocinador del club


Quan només falten dos dies pel transcendental compromís del Son Amar a Almeria, les aigües baixen tèrboles en el club mallorquí. Si dilluns passat el delegat i patrocinador de l'equip, Damià Seguí, carregà contra la plantilla i posà en dubte la professionalitat d'alguns jugadors, a més d'acusar directament l'atacant Juan Carlos Vega i el central Stanislav Pochop, ahir fou l'internacional txec qui féu unes declaracions que li poden tancar definitivament les portes del club per a la temporada que ve.

Pochop, de 37 anys, contestà així les insinuacions de Seguí sobre que el jugador havia fingit una lesió per forçar la seva sortida del club. «És increïble, però no cal tenir en compte el que diu aquest senyor (per Seguí), encara que fa mal que et diguin que fingeixes una lesió, quan ha estat ben el contrari: a Sòria vaig jugar amb uns dolors insuportables a l'esquena i, malgrat que no m'he recuperat, continuo a disposició de l'equip. De fet, demà viatjaré amb l'equip a Almeria i si ho vol el tècnic, jugaré».

El Son Amar es juga el títol de la Superlliga el proper divendres i només li serveix la victòria, després de caure en els primers dos partits a Palma d'una sèrie final al millor de cinc. Pochop ho té clar: «L'Unicaja no és millor que nosaltres però no sé que ens va passar a Palma. Per uns moments vaig veure manca d'esperit guanyador però la plantilla s'ha conjurat per donar la volta a l'eliminatòria». El veterà jugador txec no vol polèmiques: «Damià viu amb passió, a vegades massa, aquest esport i perd els nervis. El que hem de fer és guanyar, per nosaltres, i segur que després Damià diu que som els millors. Ell és així».

Pel que fa a si creu que les paraules del delegat amaguen una possible intenció de motivar l'equip, Pochop sentencià: «S'equivoca. Aquestes declaracions no ajuden gens i han afectat l'estabilitat de l'equip. El millor que podem fer és ignorar el que ell digui». Quan aquest diari li comentà ahir horabaixa que Damià Seguí no viatjaria demà amb l'equip, el jugador fou clar i concís: «millor per a tots». De ben segur que la polèmica continuarà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.