cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

Tuni es perfila com a titular a Mestalla

El futbolista solleric podria entrar a l'onze inicial i ocupar el lloc de lateral esquerre del sancionat Poli

85932
Tuni podria tenir diumenge a Mestalla l'oportunitat d'entrar a l'onze inicial.


Tuni podria tenir diumenge l'oportunitat d'entrar a l'onze inicial davant el València, a Mestalla. El solleric, que encara no ha estat titular, ni amb Benito Floro ni amb Héctor Cúper a la banqueta, es perfila com el substitut del sancionat Poli per ocupar la demarcació de lateral esquerre. Tuni, però, es mostrava prudent en acabar l'entrenament d'ahir: «No sé si seré titular, em faria il·lusió perquè encara no he estat amb el Mallorca però bé, hauré d'esperar».

El solleric ha anat guanyant protagonisme amb l'arribada d'Héctor Cúper a la banqueta vermellenca. Així, ha entrat a la segona meitat dels tres partits de Lliga disputats amb el tècnic argentí. Al Sánchez Pizjuán de Sevilla, sortí a la gespa en el minut 67 per substituir Perera. Una setmana més tard, enfront de l'Atlètic de Madrid a Son Moix, tornà a reemplaçar Perera, en el minut 62. I en el darrer matx, a Saragossa, entrà en el minut 66 pel veneçolà Juan Arango.

En aquests tres partits el mallorquí passà a ocupar la demarcació d'interior esquerre i aportà prou frescor a l'equip per anar-se guanyant a poc a poc la confiança de l'entrenador. Tanmateix, i tot i les seves característiques ofensives, Cúper ha pensat assignar-li tasques d'un caire molt més defensiu. D'aquesta manera, Tuni es podria situar diumenge com a lateral esquerre en substitució del sancionat Poli i acompanyar així Ramis, Niño i Cortés en la defensa. Xisco Campos en seria el més perjudicat, ja que semblava que tenia moltes opcions de ser titular a València.

Quant a la resta de jugadors, Cúper assajà ahir amb Andrija Delibasic com a titular formant la parella d'atac amb Luis García. Tot sembla indicar que, en el cas que Jesús Perera no es recuperi de l'estrebada a la cuixa esquerre, serà el montenegrí qui torni a l'equip. Ahir horabaixa, Perera s'entrenava a part sota les ordres del preparador físic, però entrà a la segona part del partidet per disputar-ne uns minuts, fet que podria evidenciar una millora de les seves molèsties.

A mitjan camp no hi hauria novetats respecte del darrer partit a Saragossa. Així, Farinós i Pereyra jugarien pel centre, Arango per la banda esquerra i Jorge López per la dreta. Luis García mantindria el seu lloc a la punta de l'atac. Per acabar, Westerveld continuaria sota els pals, mentre que Moyà, tot i tenir l'alta mèdica, ahir no s'entrenà amb el grup i s'haurà d'acabar de recuperar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.