algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Atractiu calendari de competicions

Proves en pista, ruta i cros es disputaran tots els cap de setmana d'aquest hivern

La temporada d'hivern de l'atletisme illenc començà el diumenge passat amb la celebració de la clàssica IX Mitja Marató Internacional Palma-Calvià. Les diferentes proves estan dividides en tres modalidats: pista, cros i carretera. Gran part de les competicions de pista se celebraran en el poliesportiu de Sant Ferran. La primera gran jornada serà el proper dia 18 de desembre, el II Memorial Pedro Cánovas-Trofeu Francisco González, organitzat pel club StandingPalma.com.

Els campionats de les Illes Balears de proves combinades (8 i 9 de gener) obriran els diferents campionats autonòmics a celebrar els propers mesos. El dia 16 de gener lluitaran els clubs de les Illes per conquerir el títol. I els dies 22 i 23 de gener estan prevists, igualment en la pista de Sant Ferran, els campionats de les Illes Balears absoluts individuals.

A més hi haurà controls federatius per a totes les categories i competicions per a les categories base, amb el campionat de Mallorca Escolar com a plat fort, el dia 12 de febrer. Les proves de cros centraran una especial atenció dels aficionats mallorquins, començant el 28 de novembre a Montuïri amb el IX Cros Joan Barceló, per continuar el dia 5 de desembre a Muro; el Cros Illes de Malgrats a Santa Ponça, el dia 19 de dessembre; el dia 2 de gener a Cas Concos (Felanitx), amb el III Cros Sebastià Adrover; i el dia 16 de gener, en els afores de La Procíncula, el XV Cros Mateo Domínguez. Els dies 29 i 30 de gener estan prevists els campionats de les Illes Balears individuals i per clubs a Son Ferrer (Calvià). El dia 20 organitzarà el CA Fidípides el VI Cros Emilio de la Cámara, darrera prova del Gran Premi d'aquesta modalidat atlètica.

I el mateix club celebrarà el dia 6 de març els campionats d'Espanya de les categories veterans, igualment en la pista de Sant Ferran. En ruta cal destacar la tradicional Marató Internacional de Calvià, el dia 12 de desembre, que se celebrarà a partir de l'any que ve durant el mes d'abril. I la XIII Mitja Marató Ciutat de Palma, el dia 20 de març. Entre les proves de marxa destaquen el dia 6 de febrer els campionats de les Illes i el dia 19 de març el III Trofeu Marxa «Sta. Eulària», a Eivissa. A més es disputaran les tradicionals curses de cap d'any, com la de Sant Silvestre d'Inca, el dia 31 de dessembre. Un calendari amb proves per tots els especialistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.