cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El FC Barcelona, virtualment classificat

Els de Rijkaard guanyaren el Milan (2-1) i se situen colíders, empatats a nou punts amb els italians

BARCELONA 2
MILAN 1

BARCELONA: Valdés, Belletti, Oleguer, Puyol, Van Bronckhorst, Márquez, Xavi, Giuly, Deco, Ronaldinho i Samuel Etoo.

Larsson per Márquez, Iniesta per Giuly.

MILAN: Dida, Cafu, Maldini, Nesta, Serginho, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Kaladze, Kaká i Shevchenko.

Seedorf per Serginho, Rui Costa per Kaká i Shevchenko per Tomasson.

ÀRBITRE: Urs Meier (Suïssa). Mostrà targetes grogues a Kaká, Ambrosini, Ronaldinho i Gattuso.

GOLS:
0-1: minut 17, Shevchenko.
1-1: minut 37, Samuel Etoo.
2-1: minut 86, Ronaldinho.

EFEBarcelona.
El FC Barcelona va igualar el Milan AC al capdavant del seu grup de classificació després de vèncer els italians (2-1) en un partit en què Samuel Etoo i Ronaldinho varen ser els jugadors més destacats dels blaugranes. Tot i que foren els italians els que s'avançaren en el marcador gràcies a un gol de Shevchenko just complit el primer quart hora, abans del descans Samuel Etoo aconseguí el gol de l'empat.

A la segona part, els homes de Frank Rijkaard sortiren disposats a guanyar el matx per situar-se primers i de passada segellar virtualment el seu pas a la següent ronda de la Champions League. I tot i que el gol es va fer esperar, va ser en mancar quatre minuts de complir-se el temps reglamentari quan Etoo va cedir una pilota a Ronaldinho a la frontal de l'àrea i el brasiler es va desfer de dos defenses per anotar el 2-1, que resultaria definitiu. El Camp Nou s'entregà llavors a l'equip blaugrana, amb la classificació gairebé a la butxaca i el lideratge del seu grup compartit amb el conjunt italià quan falten dues jornades perquè s'acabi aquesta fase de la Lliga de Campions.

Ronaldinho va ser el millor del Barcelona i celebrà amb molta ràbia el seu gol, després dels últims dubtes sorgits entorn del seu rendiment en aquest començament de temporada. El pròxim partit de la Champions el jugarà davant el Celtic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.