nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Mateu Alemany podria tancar avui el fitxatge d'Héctor Cúper

El president del Reial Mallorca es reunirà amb l'entrenador argentí i el seu representant Alejandro Camaño


Avui serà el dia clau. Mateu Alemany, Alejandro Camaño i Héctor Raúl Cúper s'asseuran plegats per donar forma al contracte que lligarà el tècnic argentí amb el Mallorca les tres pròximes temporades. Després d'una setmana de negociacions, i empesos per una situació esportiva que comença a ser altament preocupant, les parts volen formalitzar ja amb la seva signatura el retorn de Cúper a la banqueta que li obrí les portes d'Europa.

La reunió, segons confirmà ahir Alemany al Canal 4 Televisió, es produirà avui -no donà pistes sobre el lloc- i en ella es tractarà amb el tècnic argentí els últims petits detalls que manquen per arribar a un acord total, ja que el tema econòmic i esportiu sembla definitivament tancat. Cúper percebrà una xifra que fregarà els tres milions d'euros anuals, i Mateu Alemany s'ha compromès amb l'aprovació del consell d'adminstració a dur un mínim de dos futbolistes en el mercat d'hivern, un dels quals ocuparà la posició de davanter.

Sembla també confirmat que Héctor Cúper aterrarà al Mallorca, en aquesta segona etapa, ocupant no només el càrrec d'entrenador, sinó també el de director esportiu. Això comportarà una pèrdua de poder per a l'actual secretari tècnic, Pep Bonet, que dia 30 de juny, quan expira el seu contracte, podria abandonar el club illenc.

Una de les clàusules que inclourà el contracte que avui, en principi, signarà l'entrenador argentí, li permet desvincular-se del Mallorca si crida a la seva porta algun dels grans clubs europeus. En cas que tot surti tal com està previst, Cúper podria ser presentat en els pròxims dies i fins i tot seure a la banqueta del Sánchez Pizjuan. Passi el que passi, està clar que ens trobam en les hores decisives per acas Cúper.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.