• Màx: 18°
17°

No queda ni un sol equip sense derrotes

L'Alcúdia Aracena infligeix la primera derrota al líder Bruesa Guipúscoa després de set jornades invicte

Ja no hi ha equips invictes. El líder Bruesa Guipúscoa, que s'havia imposat en els set primers partits de Lliga, caigué a la pista de l'Alcúdia Aracena per 73-62 en un partit en què l'equip de Fede Pozuelo realitzà un extraordinari tercer quart que li permeté remuntar el 34-42 del descans i encarrilar la victòria. L'actuació de la parella nord-americana formada per Robert Joseph i Jason Blair, amb 19 i 16 punts respectivament, tornà a resultar clau per a l'èxit dels alcudiencs, sobretot la del primer, qui al seu bagatge anotador afegí 9 rebots i 6 taps.

L'Alcúdia és quart a només dues victòries del líder i amb els mateixos punts que el Drac Inca, que mostrà de nou la seva millor imatge a la pista del complex esportiu de l'Hospital Nord, on derrotà l'Hospitalet per 97-109 gràcies a un darrer quart memorable en el qual anotà 38 punts. Fins a cinc jugadors inquers superaren els quinze punts, mentre que el pivot de l'Hospitalet Thomas Terrell, el jugador que lidera el rànquing de valoració, es quedà en 13.

Per altra banda, l'Aguas de València-Gandia s'imposà en el derbi autonònic al Pamesa Castelló (84-73) i iguala amb punts amb el Bruesa. El nord-americà Carl Galloway tornà a ser l'home més desequilibrant del partit amb els seus 21 punts i 14 rebots. En la tercera plaça, i amb un balanç de sis victòries i dues derrotes, es manté l'Autocid Ford Burgos, que aquest cap de setmana derrotà el WTC Cornellà (81-70) amb un inspirat Antonio Smith, qui anotà 18 punts; mentre que el Ciudad de La Laguna continua desinflant-se i cau a la setena posició en sumar una nova derrota a la pista del Celso Miguez Procolor (84-75). El Pozuelo no fallà davant el Caja Rioja (70-53.