algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Carles Moyà debuta amb una victòria fàcil

El tennista mallorquí derrotà en dos sets Daniel Elsner i s'enfrontarà en vuitens amb Gastón Gaudio

Carles Moyà començà amb bon peu la defensa del seu títol del Comte de Godó i derrotà sense gaire complicacions el jugador alemany Daniel Elsner en dos sets (6-4 i 6-2), en els quals invertí un temps d'una hora i quatre minuts.

Moyà, primer cap de sèrie de la 52a edició de la competició que es disputa al Reial Club de Tennis de Barcelona, no va suar gaire per superar un rival inferior, que només li va plantar cara en alguns moments del primer set però que acabà sucumbint. A la segona mànega, l'alemany va quedar sense capacitat de reacció i Moyà li passà per sobre (6-2). El mallorquí s'enfrontarà en vuitens de final amb l'argentí Gastón Gaudio, que ahir va vèncer en dos sets l'alemany Alexander Popp.

També en la jornada d'ahir, el jove tennista Marc López es va imposar en el duel de catalans a Fèlix Mantilla (6-4 i 7-6) i jugarà en la ronda següent amb l'argentí David Nabaldián, actual número 8 del món i tercer cap de sèrie del torneig i que es va estrenar amb triomf davant del nord-americà Todd Martin (6-2 i 6-4). I és que el sud-americà va oferir bona part del seu millor repertori per destrossar un excampió del Godó.

Un altre protagonista va ser Feliciano López, que va imposar el seu joc contundent de servei i de volea davant David Sánchez. El castellà guanyà la primera mànega (6-3) i rematà en la decisiva (6-4). El seu rival en vuitens serà un altre argentí, Agustín Calleri. Fernando Verdasco també va passar a l'eliminatòria següent sense patir gaire. El madrileny va guanyar els cinc primers jocs i el seu rival, l'australià Peter Luczak, es retirà per una lesió de turmell.

Tres argentins més passaren a vuitens. Mariano Zabaleta posà fi a les il·lusions de Fernando Vicente (6-0 i 6-3) i ara jugarà amb el xilè Fernando González, que va derrotar amb comoditat l'equatotià Nicolás Lapentti. Per la seva banda, Guillermo Cañas tingué un matx difícil davant el croat Mario Ancic i s'enfrontarà en la ronda següent amb el brasiler Gustavo Kuerten, mentre que Gastón Gaudio serà el rival del mallorquí Carlos Moyà després de derrotar el tennista alemany Alexander Popp per 6-0 i per 7-6 (7/4).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.