algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Aragonés repetirà equip davant el Vila-real

El tècnic madrileny confiarà en els mateixos homes que derrotaren el Betis al Manuel Ruiz de Lopera

Luis Aragonés quedà molt satisfet amb la victòria obtinguda la setmana passada a Sevilla davant el Betis i amb el rendiment del seus jugadors, per la qual cosa tot sembla indicar que diumenge confiarà en el mateix onze per rebre la visita del Vila-real de Francisco García 'Paquito' a Son Moix. Ahir el tècnic madrileny tornà a dividir la plantilla en dos grups durant l'entrenament: els teòrics titulars i els suplents.

Així, el Mallorca podria rebre la visita del 'submarí groc' amb Leo Franco a la porteria, amb Cortés, Niño, Lussenhoff i Poli en defensa; Pereyra, Marcos, Correa i Finidi en el centre del camp i Jesús Perera i Samuel Etoo en atac.

Durant els gairebé noranta minuts que durà la sessió preparatòria d'ahir, els jugadors del Reial Mallorca, després de l'habitual escalfament i moviments d'estirament, executaren diferents exercicis amb la pilota consistents en desplaçaments curts i llargs de l'esfèrica l'objectiu de millorar la precisió en les centrades i els controls de pilota.

Amb la plantilla dividida amb teòrics titulars i suplents, mentre uns duien a terme els exercicis anteriorment esmentats, els altres realitzaren un partidet on els jugadors de tall defensiu s'enfrontaven als de caire atacant. Uns vint minuts després es canviaren les tornes.

Finalment, Luis Aragonés regalà als més de cent aficionats que ahir acudiren a presenciar l'entrenament de l'equip vermellenc un partidet de mitja hora entre els que possiblement seran titulars davant el Vila-real i els suplents.

El fet que les escoles de Mallorca estiguin tancades per vacances, possibilita que aquests dies la Ciutat Esportiva Antonio Asensio rebi la visita de molts nins i nines il·lusionats per contemplar els seus ídols de ben a prop i amb una mica de sort aconseguir el seu autògraf. Al final de la sessió, quan la gran majoria de jugadors es retiraren a les dutxes, altres com Perera, Cortés o Delibasic es quedaren assajant faltes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.