algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Nadal i Robredo signaren l'única derrota dels espanyols


Rafel Nadal i Tomy Robredo oferiren dissabte en els dos primers sets del seu partit el millor del seu repertori. En dos sets, 6-3 i 6-2, el mallorquí i el català demostraren que són una parella amb garanties per al combinat espanyol. Però no remataren la parella holandesa, i el 3-6 del tercer set va fer que el partit, suspès per la pluja, s'hagués de reprendre ahir al matí. I llavors els papers es capgiraren.

Verkerk i Van Lottum trencaren el servei dels locals ja en el tercer joc, i a partir d'aquest moment els espanyols començaren a cometre masses errades, davant d'uns rivals que sortiren molt més concentrats a la pista del Coliseu Balear. El set acabaria amb un joc en blanc i el 6-2 favorable a la parella «taronja».

En la cinquena i definitiva mànega les coses no anaren gaire millor per Nadal i Robredo. Verkerk i Van Lottum es posaren aviat amb 4-0 al seu favor, i tot i que els espanyols ho intentassin de totes les maneres possibles, ja no pogueren fer res per evitar perdre el set (6-2) i en conseqüència el partit.

El capità espanyol, Jordi Arrese, va comentar que «el començament dels dobles no va ser normal: Nadal i Tommy començaren molt forts, però avui no ha estat el seu dia, però són ells que capgiraren l'eliminatòria de la República Txeca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.