algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

La «revolució» de Luis deixa fora Colsa

El tècnic descarta el cantàbric, que s'havia fet indiscutible a l'onze, i Bruggink també queda a Palma


Luis Aragonés tenia previst al llarg de la setmana donar aire fresc a l'equip i ahir ho confirmà deixant fora de la llista Gonzalo Colsa, un dels habituals a l'onze. El tècnic ha convocat devuit jugadors a causa de les molèsties musculars de Delibasic, però això no ha impedit que tampoc no viatgi Arnold Bruggink, qui tot i que no era titular des de l'arribada del serbi, sí que acostumava a entrar en les convocatòries. Nadal, per la seva part, ja s'entrena amb l'equip, però el d'Hortaleza no ha considerat encara oportú incloure'l a la llista del matx contra el Betis.

La baixa més destacada és la de Gonzalo Colsa, qui ha jugat un total de 30 partits a la Lliga i era un dels homes indiscutibles dins l'esquema del d'Hortaleza, qui no obstant això no ha arribat a trobar el seu onze ideal. Una altra novetat destacada la trobam precisament a les bandes, ja que mentre que a la dreta Finidi i Campano es disputen el lloc, Correa podria recuperar la titularitat com a interior esquerre en detriment d'un Nené que no acaba de reaccionar. Malgrat això, l'uruguaià podria exercir també com a mitja punta si al final Delibasic no es recupera de les seves molèsties musculars.

Jesús Perera podria ser un altre dels candidats a suplir el serbi si no es troba en condicions de sortir d'inici, ja que l'ex de l'Albacete es va convertir diumenge en l'autèntic revulsiu davant la Reial Societat i ha deixat fora de la llista Bruggink.

A la línia defensiva, Fernando Niño tornaria a l'equip després de complir el partit de sanció i deixaria a la banqueta Federico Lussenhoff. L'argentí no està gaudint de continuïtat en aquesta Lliga, ja que Aragonés prefereix fer jugar el central andalús. Ivan Ramis, per contra, conservaria el seu lloc a l'equip inicial, a l'igual que David Cortés i Poli, als laterals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.