algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
18°

Son Pardo Fliper Star guanya el Premi Presidència

Jack di Monmes s'exhibí en el Gran Premi Toyota, superant amb facilitat tots els seus rivals

Jack di Monmes aconseguí una merescuda victòria en el Gran Premi Toyota. Poc abans d'entrar a la darrera volta inicià l'atac final i se situà al capdavant per aconseguir un important avantatge sobre la resta d'aspirants. Així, registrà un crono d'1.17.1.

James CP aguantà l'atac en els darrers metres i amb Toni Frontera de menador conservà una valuosa segona plaça per marcar el seu rècord personal en aquesta distància amb un temps d'1.17.5.

Juliano de Font demostrà que torna a estar en forma i obtingué la tercera plaça marcant 1.17.7.

L'altre gran premi de la diada fou el Presidència del Consell. La correguda fou una aferrissada lluita entre els dos exemplars nacionals d'edat en millor forma, Fliper Star i Diluvi.

Els primers 1.200 metres es varen recórrer amb 1.16.8. Quan en faltaven 700 per a l'arribada Fliper Star avançà posicions i s'acostà a Diluvi, que s'havia escapat en el començament.

Quan s'arribava a la recta definitiva Fliper Star, dirigit per Joan Toni Riera, va superar amb molta facilitat Diluvi i arribà al final amb un registre excepcional d'1.16.3 en els 2.200 metres, que signifiquen el rècord nacional en la distància de sortida aturada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.