algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Cursach reconeix que ha rebut ofertes

Alemany explicà que així ho havia dit al consell

P.V./P.B. Palma.
Nit freda a l'estadi de Son Moix. Nit de futbol avorrit i nit de reunió del Consell d'Administració del Reial Mallorca, organisme davant el qual l'actual màxim accionista del club vermellenc, Bartomeu Cursach, reconegué haver rebut fins a tres ofertes per a la compra de les seves accions.

Segons afirmà el president del Mallorca, Mateu Alemany, un cop finalitzada la reunió, aquestes provenen «d'Alemanya, Anglaterra i Santander». No en donà més detalls. Per altra banda, aclarí que Cursach continua sent propietari del seu paquet accionarial «perquè les ofertes que ha rebut no compleixen, de moment, les condicions» que s'havia autoimposat per vendre -que el comprador sigui mallorquí, entre d'altres-.

Pel que fa a l'ampliació de capital, Alemany reconegué que «el Consell d'Administració no la veuria amb mals ulls i la intenció del club és que n'hi hagi», però no volgué donar pistes sobre la quantitat que cobriria i es limità a informar que «l'aprovació definitiva es debatrà a la junta general d'accionistes» que es durà a terme en una data encara sense concretar, dins les dues darreres setmanes de desembre.

Pel que fa a temes purament esportius, Mateu Alemany callà i no revelà si l'equip es reforçarà durant l'obertura del mercat d'hivern ni si finalment es tramitarà la fitxa del nigerià Finidi George, que actualment entrena amb la plantilla mallorquinista a les ordres de Luis Aragonés.

El president del club també esquivà les preguntes referents a la negociació de les primes amb els jugadors i es limità a dir que «és un tema sobre el qual hem establert uns criteris i unes línies bàsiques, però volem parlar primer amb els futbolistes, que són els principals interessats».

Així mateix, Mateu Alemany explicà que ni s'havia parlat de la possible renovació de Luis Aragonés. A més a més, el president assegurà que tampoc no s'havia tractat la possibilitat de reforçar l'equip el gener.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.