muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Govern i Federació signen el conveni que du la Copa a Palma

La competició es disputarà a Son Moix entre els dies 9 i 11 de gener


Ahir es va signar el conveni per a la disputa de la fase final de la Copa de la Reina de bàsquet, que tindrà lloc a Palma entre els dies 9 i 11 de gener. A l'acte hi assistiren el director general d'Esports, Pep Ballester; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Rafel Duran; el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Jaume Estarellas, i el president de la Federació Espanyola, Ernesto Segura de Luna.

Tots els presents coincidiren que els tres dies de competició han de ser només una part, tot i que la més important, d'un seguit d'activitats que es desenvoluparan de manera paral·lela i que tenen per objectiu introduir més el bàsquet entre els joves de les Illes.

Rafel Duran va agrair al Govern balear la confiança dipositada a l'hora d'escollir Palma com a seu d'aquesta fase final, a la vegada que assegurà que la Copa de la Reina serà el «revulsiu» que fa falta perquè es posin ja en marxa les «necessàries millores» a les instal·lacions de Son Moix. Pep Ballester va anunciar que s'impulsaran una sèrie d'iniciatives perquè els aficionats que ho desitgin puguin desplaçar-se des d'Eivissa fins a Palma per tal de seguir les evolucions del Puig d'en Valls, que actuarà com a equip local.

La Copa de la Reina reuneix els vuit equips millor classificats de la Lliga femenina a la primera volta, tot i que les eivissences hi prendran part en qualsevol cas com a amfitriones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.