nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Talens informa avui els clubs de Mallorca

El president de la gestora explicarà quina és la situació de la Federació i escoltarà els equips

Fernando Talens, president de la junta gestora de la Federació Balear de Futbol, ha convocat avui vespre (20.00 hores, saló d'actes del poliesportiu Prínceps d'Espanya) la totalitat dels clubs de Mallorca a una reunió-cimera. «Es tracta d'explicar als clubs quina és la situació actual i, a més, escoltar el que han de dir», assegura el president de la Federació Balear, que dóna especial rellevància al fet de poder «intercanviar idees i impressions de manera directa i personal».

Talens, que ja ha sol·licitat una auditoria de gestió de la Federació Balear, no podrà oferir encara una avaluació completa de la situació. «Encara és molt prest per avaluar quina és la situació real de la Federació. Poc a poc, vaig recopilant papers, coneixent noves dades. Estic processant informació», explica.

Fernando Talens és conscient de la dificultat i esforç que suposa per a la seva gestió la falta de legitimitat. Els assembleistes preparen la reunió del pròxim dia 21, a la qual fan comptes escollir president de la Federació Balear. A més a més, la Reial Federació Espanyola de Futbol i el seu president Àngel Maria Villar no reconeixen tampoc Talens i la seva junta. De fet, l'Espanyola ha paralitzat la subvenció de més de 20.000 euros mensuals que enviava a la Federació Balear.

Talens, en aquest sentit, està disposat a cercar solucions que facin possible la pau al futbol balear. El president de la junta gestora escoltarà avui el parer dels clubs de Mallorca i els proposarà una sèrie d'accions per intentar que el futbol recobri la normalitat. Talens deixarà clar als clubs, una vegada més, la seva voluntat de solucionar els entrebancs sense estridències, evitant convertir la Federació en un seguit d'acusacions i desqualificacions. Talens, en aquest sentit, té clar que l'actual situació no pot perllongar-se i que el futbol balear necessita tranquil·litat. En aquest sentit, Talens proposarà avui als clubs distintes accions per poder continuar treballant sense dificultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.