algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Milan Gurovic empata la semifinal

La gran actuació de l'aler de l'Unicaja donà la victòria al conjunt malagueny

PAMESA75
UNICAJA91

PAMESA: Montecchia (11), Liadelis (5), Kammerichs (2), Hopkins (4), Oberto (15) -cinc titular- Paraíso (9), Tomasevic (14), Robles (-), Rodilla (2), Asier García (3) i Luengo (10).

UNICAJA: Bullock (12), Sonko (15), Gurovic (24), Okulaja (2), Kornegay (4) -cinc titular- Cabezas (-), Slater (11), Weis (6), Esteller (8) i Risacher (9).

ÀRBITRES: Ramos, Arteaga i Requena. Eliminaren per faltes personals el local Oberto i el visitant Weis.

PARCIALS: 24-21, 36-39, 55-70 i 75-91

L'Unicaja de Màlaga, amb una espectacular actuació de Milan Gurovic, derrotà el Pamesa de València en el segon enfrontament de la sèrie de semifinals i aconseguí amb aquesta victòria empatar l'eliminatòria i donar la volta al factor pista, per la qual cosa disposarà dos partits com a local per tractar d'aconseguir el pas a la final. Els homes de Malkovic aconseguiren culminar un bon partit que es va rompre en un espectacular tercer quart, on el seu conjunt sumà 31 punts i va rompre la desorganitzada defensa zonal de conjunt «txe».

El partit es va decidir en el tercer quart, en què el conjunt andalús va passar per damunt d'un Pamesa perdut i cansat, que no va trobar la forma de frenar el torrent ofensiu del seu rival ni de superar la seva intensa defensa.

El partit començà amb la mateixa intensitat amb què havia acabat el primer enfrontament de la sèrie, però amb les forces renovades, aquest fet va provocar que els primers minuts de partit fossin brillants. Tretze punts de l'aler serbi Milan Gurovic impulsaren els visitants, però els argentins Montecchia i Oberto donaren la rèplica per part local.

Amb les obligades rotacions per part dels dos equips el ritme d'anotació va decaure, i d'aquest fet es va aprofitar l'Unicaja, aconseguint un lleuger avantatge. Tot i les dificultats per anotar el Pamera no va perdre la compostura i gràcies a la intel·ligència de Tomasevic i l'encert d'Asier García no deixava que els visitants s'escapassin en el marcador.

La represa començà amb dos triples gairebé consecutius e Gurovic, i amb l'aportació de Bullock i Sonko el Pamesa es va desfer. El seu atac, sense cap idea, s'estavellava amb la defensa d'un Unicaja efectiu i pacient no tenia pietat amb la cistella del Pamesa, conscients que el triomf i el factor pista estaven al seu abast.

Quan semblava més mort que viu, el conjunt local reaccionà i amb ell la seva afició, però ja era massa tard. Només hi va haver temps perquè els malaguenys perdessin el nord momentàniament. L'Unicaja va començar a jugar possessions massa llargues en el darrer quart i el Pamesa començà a retallar les distàncies. En cinc minuts els visitants només anotaren tres punts, però tot i això els locals no aconseguiren acostar-se significativament en el marcador.

El Pamesa no va deixar de cercar la victòria fins al final del partit, però va pagar el preu d'un mal tercer quart i ara haurà de recuperar el perdut en el partit d'ahir. La sèrie es trasllada al pavelló Martín Carpena, on es jugarà el pròxim dimecres el tercer partit i divendres el quart. En cas que fos necessari el partit de desempat es tornaria a disputar a València.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.