cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El Grupotel rep l'Adepaf Figueres

El partit començarà en el poliesportiu de Muro a les 18.30 hores

El Grupotel.com s'enfronta avui a les 18.30 hores en el poliesportiu municipal de Muro, al conjunt gironí Adepaf Figueres, amb arbitratge dels balears Rodrigo Enfedaque i Jaume Bonnín. Els jugadors de Pere Andreu varen caure a Olesa per 92-65 i intentaran triomfar per allunyar-se de la zona de descens. L'adversari, l'Adepaf Figueres, es troba a només un punt del cinc murer, amb sis victòries i set derrotes.

L'equip entrenat per Joan las Heras va caure en el poliesportiu de Figueres contra l'Hospitalet per 76-91, després de perdre els dos darrers quarts per 16-19 i 20-30. El cinc inicial dels gironins va ser el següent: Eduard Vallmajo, de base; Eduard Jiménez, d'escorta; Sergi Prieto, d'aler junt amb els pívots Jordi Boira i Pedro Fumado, amb 2,02 metres d'alçada el més alt de l'Adepaf.

L'Hospitalet dominà baix la cistella (30 contra 20 rebots), i possibilità un 60 per cent en les cistelles de dos punts, 24 encerts de 40 intents. El Grupotel.com compta amb més alçada que els visitants i pot aprofitar aquest avantatge com també la major experiència de les bases de Pere Andreu, Guillem Coll i Jaume Llobera.

Després d'aquesta jornada, en falta només una altra per acabar la primera volta de la lliga regular de l'EBA. El Grupotel ha complit en el seu debut en aquesta divisió estatal i ja està, de moment, a tres punts dels equips que estàn en perill de perdre la categoria, Alella Parxet, Ferrer Vic, Thelphone Ademar i Aefe Granollers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.