nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Manzano: «Jorge Valdano no ha estat a l'alçada»

El tècnic denuncià que les declaracions del dirigent blanc envers Ibagaza estan fora de to

84376
Manzano no es mostrà gaire content per les declaracions realitzades per Valdano.


Des que va arribar a Mallorca, Gregorio Manzano s'ha caracteritzat pel seu tarannà amable i poc amic de les polèmiques. No obstant això, el tècnic mallorquinista no va poder evitar ahir criticar les declaracions del director esportiu del Reial Madrid, Jorge Valdano, envers el perdó que el Comitè de Competició havia concedit dimarts a Ariel Ibagaza.

«Vaig quedar molt sorprès amb les declaracions de Valdano perquè crec que no està a l'alçada de les circumstàncies», va denunciar Manzano, qui va afegir que «el més estrany és que amb aquestes paraules s'ha allunyat de la filosofia del Reial Madrid, un club que acostuma a respectar la decisió dels diversos organismes i allunyar-se de la polèmica, però ahir (per dijous) no ho va fer». En aquest sentit, prosseguí dient que «Valdano li ha fet un flac favor al senyoriu del qual sempre ha fet gala el Reial Madrid» i afegí que Valdano «essent intel·ligent com és, sabrà amb el temps que no va ser una apreciació lògica».

Concretament, Valdano declarà que «perquè als equips els llevin el partit de sanció és suficient amb què el proper partit el disputin contra el Reial Madrid». El director esportiu del club blanc va recordar que, igual que el davanter argentí, Leo Franco i Alexander Mostovoi varen ser expulsats l'any passat durant el partit que el Mallorca i el Celta, respectivament, disputaren contra el Betis i posteriorment perdonats per Competició i, per tant, alineats en el següent partit, que precisament era contra el Reial Madrid.

Amb les seves paraules, Valdano criticava que el Comitè de Competició hagués valorat el detall d'Ibagaza de demanar disculpes al col·legiat madrileny, Rubinos Pérez, ja al descans, així com el fet que el davanter argentí només hagi vist dues targetes grogues des que debutà l'any 1998.

Gregorio Manzano no va aconseguir entendre què podia haver conduït Valdano a sortir-se de la filosofia del club madrileny en aquest aspecte, i tan sols va arribar a dir que «aquest comentari és sorprenent perquè s'ha de tenir respecte als Comitès, però potser Valdano es vol curar en salut no sigui cosa que a Ibagaza li surti diumenge un partidàs i posi en perill els interessos del Reial Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.