algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

Ibagaza: «No m'esperava jugar contra el Madrid»

El jugador confessà que quan s'assabentà de la decisió del Comitè «ja comptava quants partits em caurien»


Ariel Ibagaza era ahir un home feliç. Després de veure com Rubianes Pérez l'expulsava al minut vint del partit a Riazor i pensar ja que no tornaria a jugar fins el gener, l'argentí rebé una grata notícia en saber que Competició rectificava la mesura del col·legiat madrileny i li anul·lava la vermella.

Ibagaza s'assabentà d'aquesta decisió el mateix dimarts vespre quan, com ell mateix deia, «ja pensava quants de partits em caurien, el que fa que realment estigui un poc sorprès sobre com ha succeït tot perquè no m'esperava jugar contra el Madrid». El davanter argentí va recordar com es va desenvolupar la jugada i va reiterar que «en cap moment em vaig dirigir a l'àrbitre i a les imatges de la televisió es veu».

Precisament Ibagaza no acostuma a ser un jugador conflictiu damunt del terreny de joc, el que potser el va beneficar a l'hora de prendre el Comitè la decisió de deixar-li només una targeta groga i una multa de 60 euros: «No sé què hauran tengut en compte a l'hora de prendre aquesta decisió. Jo el que sé és que després del partit vaig parlar amb l'àrbitre i es veu que ell havia entès una cosa ben diferent a la que jo havia dit, però de tota manera jo sabia que ell tenia la darrera paraula», digué al respecte.

Ara, «El Caño» ja ha deixat enrere la mala experiència viscuda a Riazor i només pensa «en el partit contra el Reial Madrid, un equip al qual ja vàrem guanyar en una ocasió i que se'ns dóna bé». Amb la resolució final de Competició, també Gregorio Manzano respirava més alleugerit, ja que Ibagaza és el «cervell» creador de l'equip i, tal com ja digué el tècnic andalús a la roda de premsa posterior al partit de Riazor, «el pitjor és haver perdut Ibagaza pels partits contra el Madrid, la Reial o el Barça, més que per avui contra el Depor».

Les males notícies, emperò, se li amuntegaven al Reial Mallorca a la Corunya, en sumar-se les lesions de Javier Olaizola i David Cortés a la, llavors presumpta, baixa d'Ibagaza. «És una sort que em permetin jugar perquè desgraciadament ja hem perdut dos companys i la plantilla es quedava molt reduïda per rebre un equip com el Reial Madrid», va dir l'argentí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.