nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

L'art d'agafar rebots a ritme de rècord

William Walls va camí de ser el millor jugador sota la cistella en els set anys d'història de la LEB


Si d'alguna cosa pot presumir el Drac Inca aquesta temporada és d'haver fitxat el depredador més gran sota la cistella que es recorda en els set anys d'existència de la Lliga LEB. William 'Rocky' Walls s'ha reivindicat després d'un començament titubejant a causa d'una lesió com el millor rebotador de la competició i, si les coses no canvien molt, pot establir un nou rècord a la lliga en aquest camp.

Així, en onze partits disputats, el pivot del Drac Inca porta una mitjana de quasi 14 rebots per partit (13'8), una xifra a l'abast de molt pocs en una competició de tan alt nivell. Si miram cap enrere, des dels orígens de la LEB, la millor estadística de rebots s'havia produït en la primera temporada de la competició, la 96-97, quan el pivot del Cajasur Jermaine Carlton va fer una mitjana d'11'9 rebots per partit.

En les dues temporades següents, el guardó acabà en mans d'Eric Cuthrel, primer al Cajasur (10'9 rebots) i després a Ferrol (11'5). Des d'aleshores, Cedric Moore a Melilla en la temporada 99-00 (10'1), Michael Wilson a Lleó en la 00-01 (9'5) i Larry Lewis a Tenerife l'any passat (10'2) han baixat les marques establertes en els primers anys d'existència de la Lliga.

Si bé és cert que Walls de moment ha jugat onze partits i les estadístiques abans esmentades fan referència a tota una temporada, molt han de canviar les coses perquè el pivot no sigui el millor rebotador de la història de la LEB. De moment, Walls ja s'ha guanyat el respecte de la resta de jugadors a base de dominar l'art de rebotar. I el Drac Inca n'és el gran beneficiat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.