nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Mallorca, contra el malefici de Riazor

L'equip apel·la a la bona ratxa per aconseguir el primer triomf mallorquinista en Primera a la Corunya

Amb una carta de presentació de set victòries i un empat, és a dir, vuit partits seguits sense perdre, el Reial Mallorca aterra avui horabaixa (20.30 hores, Canal +) a Riazor amb les armes a punt per continuar invicte una jornada més i aconseguir, d'una vegada per totes, la seva primera victòria en Primera a l'estadi corunyès.

Enrere ha quedat ja el nefast bagatge de tres derrotes consecutives i nou gols encaixats que feia presagiar una temporada tan dolenta com la de l'any passat. El mallorquinisme respira ara optimisme i ja pensa a tornar veure passejar el nom del Reial Mallorca per Europa.

Si ara acabàs la Lliga el conjunt vermellenc seria un equip de Champions, però jugadors i cos tècnic apel·len a la prudència i recorden que l'actual posició del Mallorca a la taula només és un miratge. «Primer hem d'aconseguir el primer objectiu i després ja anirem pel segon. Una cosa després de l'altra», reiteraven aquesta setmana jugadors i tècnic.

L'equip està ara a mig camí del primer objectiu, la permanència, i avui té una nova oportunitat per fer una passa més cap endavant. L'empresa, emperò, no es presenta gens fàcil, ja que a més de tenir al davant un equip que dimarts ja va demostrar la seva capacitat per resoldre un partit en només quinze minuts, els de Manzano hauran de lluitar contra el malefici d'un estadi on el Mallorca no ha estat capaç de guanyar mai en Primera Divisió.

Quatre derrotes i quatre empats (casualment tots a un gol) són, concretament, les xifres dels precedents del partit que avui disputaran Deportivo i Mallorca. Dades a banda, el partit d'avui es presagia generós d'espectacularitat. El duel entre Pandiani i Makaay, per primera vegada rivals en un partit de Lliga, farà vibrar tots els espectadors. El primer, «pichichi» del Mallorca en set gols, en només quatre partits, cercarà el seu primer gol com a visitant a Riazor, mentre que l'holandès, amb vuit gols a la Lliga i vuit a la Champions, lluitarà per ampliar la seva renda com a màxim golejador de la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.