algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

Grupotel.com cerca avui el seu primer triomf a fora

El Grupotel.com viatja a Badalona on, en el pavelló La Plana, l'espera el Thelphone Adamar. El matx començarà a les 18 hores i els àrbitres designats són els catalans Munar i López Carcas.

El cinc badaloní només ha sumat una victòria en els primers cinc partits de la Lliga regular i va caure amb claredat en la darrera jornada a la pista de L'Hospitalet per 103-76.

D'aquell matx cal ressaltar com a màxim anotador Carlos Pérez i Sergio Ndemensogo, amb 21 i 17 punts, respectivament. Els murers cerquen sumar la primera victòria fora i començar a escalar llocs a la classifiació per tal d'allunyar-se de la zona de descens.

L'absència del lesionat Víctor Fernández serà un cop dur per al cinc mallorquí, que està intentant jugar amb les mateixes armes que els representants catalans.

El grup C de la Lliga LEB és considerat com el més fort d'aquesta categoria. El Grupotel.com ha de lluitar contra 13 clubs de la zona de Barcelona, un equip de Girona, l'Adepaf Figueres, i un d'Aragó, el Cosehisa Monzón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.