Al conjunt de Rafa Benítez li basta un punt per a classificar-se

BASILEA: Zuberbühler, Haas, Zwyssig, Murat Yakin, Duruz, Espósito, Varela, Cantaluppi, Ergic, Hakan Yakin i Giménez.
Koumantarakis per Espósito, Rossi per Varela i Tum per Giménez.
VALÈNCIA CF: Cañizares, Curro Torres, Ayala, Pellegrino, Fabio Aurelio, Rufete, De los Santos, Baraja, Kily González, Sánchez i Mista.
Angulo per Rufete, Marchena per Baraja i Carew per Sánchez.
ÀRBITRE: Helmut Fleischer (Alemanya). Amonestà Haas i Hakan Yakin per part del Basilea i Baraja per part del València. Expulsà el valencianista Ayala, per doble amonestació, en el minut 89 de partit.
1-0: minut 32, Ergic.
1-1: minut 36, Baraja.
1-2: minut 72, Curro Torres.
2-2: minut 90, Ergic.
INCIDÈNCIES: Els jugadors valencianistes lluiren crespons negres per la mort de Bernardino Pérez «Pasieguito», exjugador i entrenador del club valencià.

Basilea i València es repartiren els punts (2-2) en partit disputat ahir a la ciutat suissa i corresponent a la quarta jornada del grup B, en la primera fase de la Lliga de Campions. Un gol en la darrer minut de l'australià Iván Ergic evità la classificació matemàtica del conjunt de Rafa Benítez per a la segona fase de la Champions, en un partit molt lluitat on els espanyols remontaren un marcador advers però que patiren l'empenta i l'esperit rival en el darrer tram del matx.

S'avançaren els locals a la mitja hora de joc gracies a un fort xut des de fora de l'àrea d'Ergic. Reaccionà de seguida un València adormit i Rubén Baraja, quatre minuts després, anotà el seu tercer gol de la competició amb un impesionant xut des de 30 metres que va sorprendre el porter suís, incapaç d'agafar una pilota que anava massa ràpid.

En la represa millorà el conjunt llevantí el seu joc, que va tenir fruit amb el gol de Curro Torres en el minut 72, trencant el fora de joc rival i creuant la pilota fora de l'abast de Zuberbüler. El més difícil s'havia aconseguit però la justa expulsió d'Ayala en el minut 89 per doble amonestació precedí l'empat a dos, també obra d'Ergic, en la treta d'una falta i després de desviar la pilota. En definitiva, trist empat d'un València que va merèixer més i que amb un punt en la següent jornada té més que suficient per classificar-se i el Basilea que tregué un empat en el darrer alé que li permet continuar somniant.