algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El mallorquí Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero, entre els favorits

La lluita per classificar-se per al torneig de Shangai centrarà l'Obert

Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero són les principals espases espanyoles per imposar-se al Màsters Sèries de Madrid, que es disputarà a partir d'avui damunt una pista gens favorable als interessos locals, el «Green set». Ferrero fou el pitjor parat, ja que si es compleixen els pronòstics s'enfrontarà a vuitens al vencedor del Kafelnikov-Corretja, mentre que una ronda més endavant serà Agassi qui l'esperi. Moyà, per la seva banda, tindrà el seu primer enfrontament d'entitat a quarts davant Henman i a semifinals podria enfrontar-se a Albert Costa.

El principal al·licient d'aquest torneig és aconseguir una de les sis vacants de la Copa Màsters de Shangai, on només Hewitt, guanyador del Màsters de l'any passat, i Agassi tenen ja la seva plaça assegurada. Moyà és un dels principals candidats a aconseguir un lloc, en haver recuperat enguany el seu joc de fa anys. El mallorquí ha conquerit enguany quatre títols, inclosos el Màsters de Cincinatti, i aquestes darreres setmanes ha demostrat ser un dels tennistes espanyols en millor forma en haver arribat a la final de Hong Kong i la semifinal de Viena, on perdé respectivament davant Ferrero i Roger Federer.

Precisament aquest títol de Hong Kong, el segon en la seva carrera sobre superfície ràpida, han demostrat que el valencià és un tennista a tenir molt en compte. Així, tot i que els problemes físics alteraren el seu inici d'any, la regularitat mostrada li ha permès situar-se a les primeres posicions de la Cursa de Campions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.