algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Els federats entraran de franc

Mulet i Arnau firmaren el conveni d'utilització de la pista de Sant Ferran

Dolça Mulet, consellera de Presidència del Consell de Mallorca, i Josep Antoni Arnau, president de la Federació Balear d'Atletisme, firmaren ahir un conveni de col·laboració per a la utilització de la pista d'atletisme de Sant Ferran. El conveni permetrà fer servir de manera gratuïta la pista a tots els atleta federats. Així mateix, la Federació hi podrà organitzar totes les competicions d'edat escolar que consideri oportunes. L'acord, rubricat ahir, tindrà una vigència de tres anys. Joan Comas, director insular d'Esports, valorà ahir molt satisfactòriament l'acord obtingut. «És un orgull per nosaltres firmar el conveni, ja que consideram que hi sortiran beneficiats no tan sols els atletes, sinó també tots aquells que en el futur vulguin practicar l'atletisme...», assegurà.

Josep Antoni Arnau, per la seva banda, agraí les facilitats oferides pel Consell, a més de criticar l'actitud d'altres institucions "es referia a la Conselleria de Benestar Social. «Aquest conveni és molt important per nosaltres... A Palma, fins ara, just hi havia una pista "la del Prínceps d'Espanya" amb un conveni que no és tan fàcil de negociar com aquest... Les millores que incorpora aquest acord són considerables, ja que els atletes federats podran emprar la pista gratuïtament. Hem rebut tantes facilitats que només podem estar agraïts... Quan algú es preocupa per nosaltres, ben al contrari d'altres organismes, això ens motiva...», significà.

Dolça Mulet reconegué que la pista, encara que ja s'ha inaugurat i ahir es rubricava un conveni d'ús, continua sense homologar per part de la Federació Espanyola. Va explicar que els tècnics de l'empresa Mondo tenen previst acudir a Sant Ferran aquesta mateixa setmana i que els representants de l'Espanyola ho faran ben aviat. Antoni Seguí, director de Sant Ferran, presentà també les activitats esportives d'hivern, que inclouen onze esports.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.