algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Antich felicita els herois de la Vuelta

El president homenatjà els ciclistes, tècnics i guàrdies balears presents a la ronda

Per si és poc homenatge arribar a la meta del Santiago Bernabeu i poder dir que s'ha participat en una Vuelta a Espanya, els corredors i integrants, d'una manera o altra, de la caravana de la recent ronda, foren rebuts pel president del Govern balear, Francesc Antich, al Consolat de Mar, on reberen la seva felicitació. El president va donar la benvinguda, en primer lloc als corredors, perquè «són els més coneguts pels aficionats».

Antich desitjà la ràpida recuperació de Toni Colom "estarà uns mesos de baixa per culpa d'una fractura de clavícula" i entregà les corresponents plaques de felicitació a Tauler, Horrach i Colom "per aquest ordre", a més d'aquelles persones «que estan sempre entre bastidors i fan que tot funcioni a la Vuelta».

D'aquesta forma, l'homenatge es va fer extensible a l'adjunt del president del Jurat Tècnic de la Vuelta a Espanya, Jordi Gual, un dels tècnics auxiliars de l'equip de Joan Horrach, el Maia Milaneza, Joan Antoni Escandell, el capità en cap del subsector balear de trànsit de la Guàrdia Civil, Josep Maria Fernández, i els membres del mateix cos Julio Molina i Isaías Manzano. Posteriorment arribà la part més interessant de la recepció, quan el corredor bunyolí Toni Colom dedicà unes paraules al president. «No em van molt bé els discursos», recordà el ciclista del Fuenlabrada per començar, però el cert és que el d'ahir li va sortir molt bé.

«La vostra presència "en referència al president Antich" ens fa més respecte que l'Angliru, però posarem un pinyó més alt i intentarem superar-ho», comentà, i després agraí als mitjans de comunicació el seu seguiment de les evolucions dels mallorquins durant les tres setmanes de competició. La recepció fou una bona manera de reconèixer els mèrits de tres corredors que han brillat amb llum pròpia durant aquesta Vuelta 2002.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.