nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.49°

Carles Moyà passa a semifinals en guanyar els seus dos partits

El mallorquí s'imposà en tres sets a «Pato» Clavet en quarts de final

El mallorquí Carles Moyà s'uní al valencià Juan Carlos Ferrero a les semifinals del torneig de Hong Kong, vàlid per al circuit ATP i que reparteix 400.000 euros en premis, després d'imposar-se en el duel fratricida a Pato Clavet.

El torneig asiàtic, en el qual la pluja caiguda durant les tres primeres jornades, que pràcticament va impedir la disputa de partits, va modificar el seu desenvolupament normal, va programar ahir una jornada doble per poder ajustar el seu ordre de joc a les semifinals i finals d'avui dissabte i de diumenge.

Tant Moyà com Ferrero varen complir amb les expectatives i varen aconseguir un resultat que els fa sumar uns valuosos punts en el seu objectiu d'aconseguir la classificació per al Masters de Shangai.

En el seu primer xoc de la jornada, Carles Moyà, tercer cap de sèrie, es va apuntar una fàcil victòria davant de Wayne Arthurs. En quarts, el mallorquí, que es mesurava a Clavet, havia d'anar fins la tercer màniga per certificar la seva presència en semifinals.

Per la seva part, el tenista d'Ontinyent va ser el primer a concloure amb el seu doble enfrontament. En primer torn, Ferrero, segon cap de sèrie, va derrotar el seu botxí en el passat Wimbledon, el nord-americà Jeff Morisson, en un partit que només va tenir història durant el primer set, que es va resoldre en el tie-break.

El valencià va tancar la seva jornada amb la victòria en quarts davant del francès Antoy Dupuis, que anteriorment s'havia imposat al coreà Lee Hyung-Tais. Ferrero, de nou, va deixar poques escletxes en el seu joc i es va fer amb una important victòria, en dos sets i per un doble 6 a 4.

La jornada es tancà amb les derrotes de Feliciano López i Àlex Corretja, que no passaren de quarts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.