algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Sevilla assegurà que el conjunt «s'ha portat com un autèntic campió»

«Gràcies a l'equip ho hem salvat»

El ciclista manxec Óscar Sevilla, del Kelme-Costablanca, superà una nova jornada com a líder de la Vuelta, un fet que valorà positivament, i tornà a recordar-se de la feina feta pel seu equip per aconseguir l'objectiu marcat. «Hem salvat el dia bastant bé. Era una jornada molt dura i difícil, amb tempesta i vent. «Gràcies a l'equip, que s'ha portat com un autèntic campió, hem salvat la situació», assegurà.

Tanmateix, l'home del Kelme no vol caure en falsos triomfalismes. «De moment encara queda molta correguda. No hi ha treva i dia a dia feim honor a la cançó de la Vuelta. Les etapes són molt dures. La d'avui (per ahir) no es tenia molt en compte i al final hi hem arribat 20 ciclistes. Demà (per avui) pot fer vent, el passat aigua... mai no se sap», va assenyalar.

El líder de la Vuelta no es mostrà preocupat per la fugida que es formà i en la qual el seu company Aitor González, segon a la general, tingué un avantatge de 30 segons, que al final no fructificà. «Hi ha hagut una tempesta molt gran i hem decidit aturar. A Aitor l'ha agafat davant i se'ns posava la cursa molt bé. Estan lluitant els dos contra tots i aquestes situacions ens beneficien», manifestà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.