muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Gabriel Roca: «Entre tots hem de paralitzar l'illa de Mallorca»

Els cavallistes es mobilitzaran el 19 d'octubre per la lototrot

L'Assemblea de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot decidí ahir, en una assemblea extraordinària duta a terme a Son Pardo, exhaurir la via del diàleg. Els cavallistes just es mobilitzaran per aconseguir una solució definitiva pel món del trot si el dia 19 d'octubre el Govern de les Illes Balears no ha donat una resposta a les seves pretensions.

L'assemblea fou mogudeta però sense incidències d'importància. Tothom va estar d'acord a reconèixer que «en general el polític no entén res més que el garrot» i que «ens han menyspreat». Així mateix, Gabriel Roca recordà que fins ara els cavallistes encara no han dit la seva i que altres col·lectius sí que han fet pressió perqué la lototrot no entri en funcionament.

En tot cas, Roca demanà una resposta «contundent i organitzada» per fer possible que el Govern compleixi la seva promesa. L'Assemblea decidí també rebutjar la possibilitat de cobrar una subvenció anual ja que es considera una solució temporal, però no definitiva.

Els cavallistes no concretaren quin tipus de pressió faran, però manejaren l'opció de manifestar-se amb els cavalls, els camions i els remolcs davant el Consolat de la Mar. Gabriel Roca insistí en la seva crida a la unitat i assegurà que, des d'ara, la Federació, l'Associació de Propietaris i Criadors i l'Associació de Joqueis anirien de la mà. En aquesta mateixa línia quedà clar que el conseller Costa negociarà amb els representants de les tres institucions però no just només amb un. I és que creien en la dita que diu que «la unió fa la força»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.