algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Morientes recupera el somriure

El davanter del Reial Madrid acapara tota l'atenció a la concentració

El davanter madridista Fernando Morientes ha capitalitzat l'atenció dels mitjans de comunicació i aficionats a la concentració de la selecció espanyola, davant de la reacció i estat d'ànim del jugador després que es veiés immers dies enrere en una transacció que s'hauria pogut resoldre amb la seva sortida del Reial Madrid i fitxatge pel Fubtol Club Barcelona. La situació viscuda pel futbolista de Sonseca durant el mes d'agost, en ser inclòs a l'operació del fitxatge del brasiler Ronaldo al Reial Madrid, va motivar que mostràs un semblant molt seriós fa uns dies, si bé ha variat positivament amb el pas de les jornades.

Des que va començar la concentració de la selecció espanyola dilluns passat al parador del Saler a València, l'expectació per conèixer l'opinió del jugador davant de tots aquests esdeveniments era màxima. Notablement més relaxat, en la jornada d'ahir, el davanter madridista ha fet les seves primeres declaracions des que la setmana passada tinguessin lloc les negociacions per al seu fitxatge pel Barcelona, que en el darrer alè es varen esfondrar.

Lluny de disminuir, el protagonisme de Morientes en els darrers dies va augmentar i totes les seves actuacions eren seguides amb expectació, a més de despertar tot tipus d'interpretacions. Des que ocorregueren aquests fets, al seu costat sempre ha estat el seu company i amic Raúl González, qui ja la setmana passada en una roda de premsa va advertir que la situació que s'havia generat no era la més idònia per al futbolista manxec.

El jugador va viure en pocs dies tota mena d'experiències en veure com el seu club, el Reial Madrid, hi recorria com a moneda de canvi per portar endavant el seu desig de fitxar el brasiler Ronaldo, i poc després com el Barcelona es feia enrere en el darrer moment en les negociacions per a la seva contractació definitiva. Encara que és conscient d'allò que significa tenir en la plantilla el màxim golejador del Mundial i «un dels millors jugadors del món», com el mateix Morientes va definir Ronaldo, el de Sonseca promet donar «guerra» en la lluita per aconseguir una plaça en la davantera madridista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.