nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Manzano es resigna a perdre Albert Luque

El tècnic no descarta la contractació d'un central i veu inviable l'arribada de Tote i Flores alhora

Gregorio Manzano està preocupat. No vol menysprear cap dels futbolistes que té a la seva plantilla ni pretén queixar-se al Reial Mallorca, però no pot deixar de preocupar-se pel possible traspàs d'Albert Luque quan resta poc més d'una setmana perquè l'equip debuti a la Lliga davant el València. El tècnic recordà la indubtable qualitat del Turu Flores, catalogà de molt difícil que puguin arribar a l'equip el davanter argentí del Deportivo i Tote a la vegada, i no descartà la possibilitat de contractar un central.

Respecte d'Albert Luque, com no podia ser d'altra manera, Gregorio Manzano parlà sempre amb el condicional per davant. I és que el tècnic, fins i tot, arribà a assegurar que si no rebia cap ordre en sentit contrari, el davanter viatjaria avui amb l'equip. Evidentment, al tècnic li agradaria tenir tancada la plantilla tan aviat com sigui possible. «Si Luque finalment se'n va, haurem d'afrontar el partit davant el València amb el que tinguem... Evidentment, m'agradaria tenir la plantilla totalment tancada, però entenc i accept les circumstàncies que s'estan produint», explicà.

Respecte de la possible arribada de Turu Flores, Manzano no posà en dubte la qualitat del davanter argentí, però reiterà que el millor és que primer es realitzi l'operació i després parlar-ne. «Evidentment, és la qualitat la que va fer possible que un futbolista com Flores fitxàs per un equip gran com el Deportivo. La temporada passada no participà amb l'equip en el qual va estar cedit, però no hi ha raó per la qual no pugui venir. En tot cas, el millor és parlar-ne quan s'hagi realitzat l'operació. Fa uns vint dies estàvem igual que ara, però parlant d'Ibagaza», assegurà el màxim responsable tècnic de l'equip.

La temporada passada, el madridista Tote, aleshores cedit al Valladolid, tancà les portes de la titularitat a Turu Flores. Manzano, pràcticamdent, descartà l'arribada dels dos futbolistes a la vegada. «En el món del futbol és habitual que es fitxin titulars i acabin de suplents i a la inversa. En tot cas, és molt difícil que vénguin els dos... De fet, quan es recuperin Etoo i Carlos, si una cosa tindrem en excés són davanters... L'òptim seria tenir-ne menys i millors», significà.

Pel que fa a les possibilitats de l'equip, Manzano reclamà realisme. «Tots hem de ser realistes. Els equips grans es diferencien del més modests que en aquestes altures de temporada ja tenen l'equip fet... Es pot arribar a començar la darrera setmana de pretemporada sense tenir la plantilla exacta... El Deportivo té Tristán, Makaay, Pandiani i ara vol Luque. Nosaltres, si se'n va Luque, no en tenim pus», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.