nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Joan Horrach s'adjudica la muntanya de la Setmana Catalana

La classificació general fou per Juan Miguel Mercado, mentre que Óscar Pereiro guanyà la darrera etapa

El corredor deianenc Joan Horrach (Milaneza Maia) aconseguí ahir la victòria final en la classificació de la muntanya de la Setmana Catalana de ciclisme després de completar la darrera etapa, entre Vic i Sabadell, que va coronar com a vencedor de la general el jove Juan Miguel Mercado (ibanesto.com). Mercado no va tenir gaire problemes per conservar la seva camiseta de líder en la darrera etapa, que va tenir com a guanyador el també espanyol Óscar Pereiro, que corre amb l'equip suís Phonak i que aconsegueix d'aquesta manera la seva primera victòria com a professional.

Mercado, una de les noves figures del ciclisme espanyol, que va fonamentar el seu èxit en la considerada jornada reina amb final al coll de Pal, on es va avançar a l'italià Giuseppe Guerini, estava acompanyat al podi pel mateix Guerini i pel rus Sergei Gontxar. Per la seva banda, l'alemany Erik Zabel, amb dos triomfs parcial, s'adjudicava el trofeu de la regularitat i l'ibanesto.com triomfava en la classificació per equips.

Una jornada que no va registrar cap sorpresa, ja que Mercado tenia una bona renda sobre els seus rivals més directes, que varen donar per bo acompanyar-lo al podi, encara que intentaren sorprendre'l en alguna ocasió, sense èxit. De tota manera, varen ser 144 quiòmetres moguts ja que, al marge de la lluita pels llocs d'honor de la general, eren molts els equips que necessitaven una victòria per justificar la seva presència. Per aquest motiu els atacs foren una constant des del primer quilòmetre d'aquesta darrera etapa de la Setmana Catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.