cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Carlos Roa: «No esperàvem aquesta passa enrere»

El porter reconeix que els dos gols de Kovacevic «varen ser errades nostres»

Carlos Roa no va amagar ahir la cara després de la derrota que el Mallorca va patir a Son Moix contra la Reial Societat. És més, el guardameta argentí va reconèixer que «hem fet una passa enrere que no esperàvem i més contra un rival directe, a qui vàrem fer pujar a la classificació i contra el qual tampoc no vàrem saber administrar el golaveratge», i va afegir que «els dos gols que va marcar Kovacevic varen ser errades nostres».

Respecte d'aquesta darrera afirmació, Roa va donar la seva pròpia versió de les dues fatals jugades: «El primer gol va ser amb un centre curt. Kovasevic va entrar i no vàrem tenir temps de reaccionar. És el típic xut que si surts tens moltes possibilitats que entri tot sol a porteria, i si no surts doncs remata a plaer. Jo vaig decidir sortir i no va anar bé», i va continuar dient que «al segon gol ens va faltar concentració. Va ser un dispar ras que va entrar».

També sense excuses es va pronunciar el veterà porter mallorquinista a l'hora d'assegurar que «l'estadística demostra que a l'equip li costa molt arribar ni tan sols a empatar un partit en el qual té el marcador advers. Crec que no ho hem aconseguit mai». Roa va afegir que «vàrem perdre i hem d'intentar posar bona cara a una setmana difícil. Vàrem rebre un bon 'cachetazo' i hem de reflexionar per posar-hi solució».

Segons l'argentí, però, «no acabam de trobar la fórmula màgica per aconseguir una regularitat, jugar bé i guanyar. Ens costa molt, especialment a casa, on se suposa que hem de dominar el rival però l'ansietat per fer-ho bé ens va impedir imposar el nostre joc contra la Reial Societat». En aquest sentit, per Roa no es pot considerar un avantatge pel Reial Mallorca ser l'equip de la zona baixa amb més partits pendents dins casa seva: rep l'Espanyol aquest diumenge, el València el dia 14 d'abril i el Betis el dia 28 i el Valladolid la darrera jornada de la Lliga.

No obstant això, Carlos Roa està convençut que l'equip aconseguirà «sortir d'aquesta situació, encara que les coses no estiguin tan clares com a un li agradaria i no trobem tantes explicacions com voldríem», sempre que «no abaixem els braços, perquè els problemes s'han d'afrontar de cara». Una de les causes de l'actual crisi mallorquinista es pot deure, segons el porter vermellenc, al fet que «està clar que cap de nosaltres no és una figura i ningú no marca la diferència en cap moment, i això potser ara per ara és el que fa que estiguem aquí al darrere, ja que es troba a faltar» i conclogué dient que «l'equip pot donar molt més perquè en el passat, tot i que potser no sigui just recordar-ho, va lluitar per coses importants. Li toca a Kresic planificar el partit contra l'Espanyol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.