algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

El Festival Park conserva la categoria

S'imposà clarament en el darrer partit de lliga a un Tenerife que no es jugava res

CV PÒRTOL 3
ARONA T. 0

CV PÒRTOL: Javier Rodríguez, Maric, Ernesto Rodríguez, Celan, Todorov i Prieto "sextet incial. També jugaren Oliva (lliure), Alzamora, Carrasco, Jennewein i García.
ARONA T.S: Mis, Luna, Fernández, Zimaglia, Radovic i Milosevic "sextet inicial. També jugaren Pérez (lliure), Mederos, Abreu i Martín.
ÀRBITRES: Ramiro Riveros i José Luis Arrarte.
PARCIALS: 25-20 (20 min.), 29-27 (29 min.) i 25-14 (20 min).

Festival Park jugarà un any més a la màxima categoria del voleibol espanyol. En un partit esperpèntic, va guanyar davant l'Arona Tenerife Sur i aconseguí mantenir la desena posició de la fase regular, la primera que no juga play-off pel descens. Els de Vallín foren superiors als canaris, un equip ple de reserves i jugadors del filial.

Va fer la impressió que Arona Tenerife creia que la fase regular acabava dues jornades abans del final del campionat. La passada jornada dilapidà les seves opcions d'assolir la quarta plaça, ja que li proporcionava el passaport per lluitar pel títol i jugar competició europea. L'entrenador de l'Arona Tenerife va deixar a l'illa canària els seus millors jugadors i la resta de titulars van veure la major part del partit des de la banqueta.

Festival Park va començar el partit massa nerviós. Es jugaven la permanència directa i en els minuts inicials als jugadors locals els tremolava el braç. Varen fallar moltes tretes, però l'actuació dels de Tenerife era pitjor. Els mallorquins es varen anotar el primer parcial sense excessius problemes i varen cobrar un important avantatge en el segon set, on sempre varen dur un matalàs de cinc punts, excepte en els instants finals. En el tercer set, els mallorquins aconseguiren un còmode avantatge en els punts inicials i Vallín donà entrada als mallorquins García i Carrasco perquè celebrassin al costat del públic, que ahir omplí les grades, la permanència a la Superlliga. El Pòrtol jugarà el pròxim curs a la millor lliga espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.